Sikker køjesenge for børn

November 10

Sikker køjesenge for børn

Køjesenge er en smart og pladsbesparende måde at tilføje en anden seng til dit barns værelse. Udover at skabe et sted for en søskende eller ven til at sove, vil du glæde din barn med valget af top eller bund seng og eventyr af klatring en stige til at komme i seng. Men fordi hans sleepover pals eller dit barn vil være så højt oppe, skal du sørge for at køjeseng overholder de højeste standarder for sikkerhed.

Alder

Hvis dit barn er under 10 år, er der en stor chance for, at ingen øvre køje vil være sikkert nok, uanset hvilken sikkerhedsfunktioner køjeseng har. En undersøgelse offentliggjort i Pediatrics magasin i juni 2008 konstateret, at over tre fjerdedele af køje-bed-relaterede skader til børn under 10 år. Halvdelen af disse skader er der sket med børn under seks.

Den bedste måde at undgå dette er at vente, indtil din ældste barn er mindst seks og helst over 10 at sætte ham på en øverste køje.

Trafikværn

Selvom det kan synes indlysende, at et øverste køje bør have et gelænder på ydersiden til at beskytte dit barn falder, bør du sørge for, at der er en jernbane på anden siden. Selv om den ene side af sengen vil formentlig være mod væggen, er der en højere chance for børn at få ondt da begge sider ikke havde en jernbane.

Plads i jernbane

Forskellene mellem Trafikværn kører ved siden af sengen skal være mindre end 3 1/2 inches hver for at forhindre børn i at blive stukket. Små børn, især kan være spændt på, hvad der ville ske, hvis de forsøger at holde deres hænder, arme eller hoved mellem lamellerne.

Et rum, der er meget større end dette kan være bred nok til børn til at passe hele deres organer gennem, som nederlag formålet med jernbane, mens et rum, der er lidt større kan tillade dem at få deres hoveder eller kroppe stak. En lille plads på 3 1/2 inches bør undgå problemer.

Monteret madras

Den madras, som er sat på sengen bør passe stramt på plads. Der bør ingen huller eller mellemrum på hver side af madras til at forhindre, at børn falder, at sidde fast eller snuble og falde ned i sengen.

Derudover bør fundamentet for madrassen sikre så at det ikke forårsager barn at rejse når hun forsøger at komme i gang. En madras, der bevæger sig eller der rejser én side, når anden siden er trådt på er en trippende fare og er farligt for en øverste køje.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com