Sikker møl frastødende

May 27

Sikker møl frastødende

Stærk tiltrækning er undertiden omtales som et møl til en flamme, men det synes at møl er også tiltrukket til hvor som helst de kan være skadedyr: våbenhus lys, fugtigt badeværelser og toiletter, hvor de lever af tøj. Holde disse skadedyr væk kan være en farlig affære, med mølpose og andre kemiske afskrækningsmidler byder kræftfremkaldende og giftige materialer. I stedet, prøve naturlige afskrækningsmidler, der er sikker for alle i dit hjem---undtagen møl.

Kemiske mølpose

Den primære ingrediens i mølpose, en kemisk kendt som naphthalen, er et kræftfremkaldende materiale, hvilket betyder, at det er forbundet til kræft hos mennesker og dyr. Hvis du har mølpose, bære handsker for at smide dem i skrald uden for dit hjem og vask dine hænder grundigt efter håndtering. Luft ud af ethvert område, hvor mølpose sad og ethvert område, der lugter som mølpose. Dette vil bidrage til at fjerne de kræftfremkaldende kemiske fra dit hjem. Hvis du beslutter at bruge kemisk behandling for møl, Sørg for naphthalen ikke er medtaget på listen over ingredienser.

Naturlige mølpose

Opret din egen hjemmelavede pakker af møl-frastødende materialer. For en all-naturlige møl afskrækkende, blandes sammen 2 ounce af tørrede rosmarin, 2 ounce af tørrede mynte, 1 ounce af tørret timian, 1 ounce af tørrede amerikansk ginseng og 8 ounce af hele nelliker. Finde disse urter i urte- og helsekost butikker. Denne opskrift vil fylder omkring 12 naturlige mølpose, så købe flere hvis nødvendigt. Bland alle Urterne sammen og Placer derefter ind i bandannas, lommetørklæder, tynde sokker eller endda tomme teposer. Tie off med et bånd eller en elastik og læg dem hvor du normalt ville bruge mølpose.

Andre møl afskrækningsmidler

Du vil aldrig finde møl i et cedertræ brystet på grund af en stærk, aromatiske duft af cedertræ. I nogle områder kendt som enebær olie, sættetid et absorberende håndklæde eller klud med duftende cedar olie og plads i dine skabe eller skuffer til at frastøde møl. Du kan også wrap tørrede cedar chips i løst materiale såsom musselin eller ostelærred til at hjælpe med at sprede duften. Tørret citron skræl, kanelstænger, lavendel, peberkorn, laurbærblade, eukalyptus blade og malurt vil også producere dufte stærk nok til at frastøde irriterende møl. Bruge æteriske olier af nogen af disse dufte, eller de tørrede urter, selv, at drive møl væk.

Møl fælder

Nogle insekt-afvisende fabrikanter producere feromon fælder, der bruger et møl naturlige duft og tiltrækning til at fælde dem. Find disse fælder på speciale detailhandlere eller udendørs levering butikker og hænge dem op i skabene, døre, på indgangsparti eller hvor som helst du har problemer med møl.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com