Sikkerhed når sprøjtning våd diatoméjord

December 31

Diatoméjord, også kendt som DE er et fint hvidt pulver bestående af den skeletale Resterne af kiselalger, eller meget lille krebsdyr lever i både fersk og saltvand. Produkter, der indeholder diatoméjord sælges som skadedyrsbekæmpelse og vand filtrering produkter. For skadedyrsbekæmpelse, kan diatoméjord pulver anvendes tørre eller blandes med vand og sprøjtes på planter og omkring hjem fundament til at dræbe hårdt-karrosseri insekter som lopper.

Toksicitet

Naturlige diatoméjord er ikke kemisk giftigt for mennesker eller dyr, og det anbefales selv topisk anvendelse som tilsætningsstof til foder til at dræbe lopper. Men den fint pulver kan udgøre vejrtrækningsproblemer indånding, og mange diatoméjord produkter har kemiske tilsætningsstoffer. Pest control diatoméjord produkter indeholder ofte kemikalier pyrethrum og piperonyl butoxid, som er giftigt for både mennesker og kæledyr. Diatoméjord anvendes i vandfiltrering til swimmingpools og andre vand funktioner er også blevet behandlet med kemikalier og opvarmet, og det kan være giftige så godt. Den eneste type af diatoméjord uden tilsætningsstoffer kaldes feed-grade diatoméjord.

Tøj

Ved håndtering af våde diatoméjord produkter til filtrering eller skadedyrsbekæmpelse, er det bedst at bære beskyttelsestøj. Lange bukser og langærmede skjorter vil beskytte huden mod eksponering. Gartnere eller enkeltpersoner, sprøjtning eller håndtering af våde diatoméjord produkter bør også bære handsker.

Beskyttelsesbriller

Selv naturlige diatoméjord uden kemiske tilsætningsstoffer kan være farligt, hvis det kommer i øjnene. Personer ved hjælp af diatoméjord produkter, bør enten våd eller tør programmer, altid bære beskyttelsesbriller, plast beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller. Undgå at spilde våde diatoméjord for at mindske risikoen for sprøjt ind i øjnene, og aldrig spray diatoméjord produkter i nærheden af dyr eller mennesker.

Tør programmer

For at beskytte mod indånding, bør personer med tør diatoméjord bære en filtrering maske. Disse masker er tilgængelige på de fleste hjem forbedring og havearbejde butikker. En maske skal bæres, selv hvis du bruger feed-grade diatoméjord, fordi selv om naturlige diatoméjord er ugiftige, det kan skade lungerne og bløddele indånding.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com