Sikkerhed sammenligning for bærbare elektriske varmeovne

November 26

Elektriske varmeapparater er involveret i mere end 60.000 brande hvert år i USA, Ifølge National Fire Protection Association. At vælge en vandvarmer med de bedste sikkerhedsfunktioner og ved hjælp af sund fornuft, når opererer det vil hjælpe dig med at holde dit hjem og din familie sikkert.

Prøvningslaboratorier

Der er mange nationale test labs, såsom Underwriters Laboratories, der teste og certificere elektriske enheder som sikker til brug i hjemmet. At vælge en vandvarmer med UL (eller et andet nationalt anerkendt testlaboratorium) certificering vil hjælpe sikre, at du bruger den sikreste varmelegeme muligt.

Overophede sensorer

Kig efter et varmeapparat med en automatisk overophedning sensor. Dette vil slukke enheden hvis varmelegemet bliver for varmt, forebyggelse af skader, der kunne starte en brand.

Snuble Cutoff

Hvis du har kæledyr eller børn, er en anden god sikkerhed indslag hen til kigge efter en snuble sensor, der vil slukke ovnen hvis slået.

Keramiske ovne

Ovne ved hjælp af en keramisk element er sikrere end coil-baserede varmeapparater, som de større areal af det keramiske element tillader dem at køre ved en lavere temperatur.

Oliefyldte radiatorer

Oliefyldte radiatorer er en anden mulighed at overveje. Selvom ikke så kraftig som tvunget luft modeller, bruger disse en helt lukket element, at reducere risikoen for brande.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com