Sikkerheden for en pneumatisk sømpistol

January 11

Sikkerheden for en pneumatisk sømpistol

Mange elværktøj udgøre en reel fare for operatøren. Hvis passende sikkerhedsuddannelse og forholdsregler gennemføres, er risikoen langt opvejet af fordelene. Trykluft klammepistoler tilføje en anden risikofaktor, idet de brand projektiler i form af negle, der kan rejse flere yards samtidig opretholde nok kraft til at trænge ind i blottet hud. Sikker operationelle procedurer kan reducere denne risiko til en sikker bringe i niveau men skal overholdes af alle operatører for at være effektiv.

Personligt sikkerhedsudstyr

Når du bruger en sømpistol, være operatøren udstyret med øjenbeskyttelse på alle tidspunkter. Ikke blot kan og gøre neglene selv rejse ud af kurs fra tid til anden, men kraften af pistolen og luften kraftoverførsel det kan oprette flyver splinter og støvpartikler, der kan såre operatøren direkte eller forstyrre hans evne til sikkert bruge værktøjet. Høre beskyttelse også anbefales, især for nogle større indramning kanoner.

Værktøj inspektion og oliering

Før indlæsning eller forbinder pistol for at luft pres, bør operatøren udføre en visuel inspektion for at sikre alt er i orden. Tryk stemplet på sikkerhed tip for at sikre det er fuldt funktionel, og tilføje tre eller fire dråber værktøj olie medmindre du arbejder med en olie-mindre værktøj. Også kigge efter nogen synlige revner eller løse skruer. Foretage nødvendige reparationer og tilpasninger før ved hjælp af pistolen.

Lastning og tilslutning

Kontrollere søm klippet for snavs eller forhindringer, og indlæse kun de størrelser og stilarter af fasteneren anbefales til din pistol. En luft dyse på enden af kompressor slangen fungerer godt for blæser snavs fra klippet. Indlæse negle med pistolen vender fremad. Sørg for klip foråret snaps i position. Undersøge enden af slangen for tegn på slid eller opdele. Højtryks-slange eksplosioner er ikke typisk livstruende, men kan være smertefuldt og er bedst undgås.

Opererer pistolen

Aldrig punkt fyldt og opladet sømpistolen på dig selv eller en anden person. Holde fingeren fra aftrækkeren, indtil du er klar til at skyde. Betjene værktøj inden for rækkevidde; ikke strækker sig fra stiger, og ikke driver værktøjet, når du kan tydeligt se det eller er ude af balance. Brug den korrekte fastener til jobbet for at undgå kavitation, og holde din frie hånd en sikker afstand fra det materiale du sømning.

Opretholde sikkerheden

Altid afbryde slangen før ladning, rengøring eller clearing et papirstop. Sørg for, pistolen ser ud til at være i orden før gentilslutning til slangen. Reparationerne, kun hvis du er kvalificeret hertil. Forkert vedligeholdelse kan skabe farlige situationer. Opdager problemer, før de bliver farer er nøglen til god vedligeholdelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com