Sikkerhedsovervejelser for en elektrisk stegepande

October 29

Sikkerhedsovervejelser for en elektrisk stegepande

Elektriske færdigheder madlavning pander, kan Sauter, Brase, steger, lad det simre, bageplade og meget mere. De giver en yderligere afsætningsmulighed for at forberede maden, frigøre plads på komfuret. Der er flere sikkerhedsfunktioner til at huske når de køber og bruger en elektrisk stegepande.

Netledningen

En lang ledningen kunne være en sikkerhed skade, da det ikke giver mere materiale for at overophede eller få fanget omkring stegepande. Indsamle og binde off overskydende ledning længde, holde bundt flere inches fra stegepande. Brug aldrig en stegepande med en flosset eller brudt netledning.

Håndtering af

Kokke bør aldrig håndtere en opvarmet elektrisk stegepande ved siderne af gryden eller nederst. Tryk kun sikkerhedshåndtag når stegepande er varm, og bruge pan indehavere. Kontrollere sikkerheden håndtag før du bruger stegepande til at sikre, at de passer stramt mod enheden.

Aldrig dykke

Ikke nedsænkes elektriske skillets i vand. Dette kan forårsage enhed til kort ud. I stedet rense af hvislende varmt, sæbevand vand i den enhed, dumping ud og skylle med en ren klud dyppet i vand.

Beliggenhed

Må ikke anvendes eller opbevares elektriske skillets ved siden af komfur brændere, da dette kunne smelte enheden. Bruge elektriske skillets kun indendørs til at forhindre uden elementer, såsom fugt, kommer i enheden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com