Sikre måder at slippe af mus

February 9

Mus er et problem i mange hjem og er en pest problem boligejere vil løse straks. Mus bære skadelige bakterier og kan hurtigt invadere hele hjem. Når dette sker, kan du regne ud en måde at slippe af mus uden at skade dem. Heldigvis er der et par teknikker, der vil slippe af mus naturligt.

Pebermynte

Pebermynte har en stærk lugt, der naturligt afskrækker mus, hvilket gør det perfekt til brug i denne situation. Du har mulighed for enten ved hjælp af pebermynte slik eller pebermynte æterisk olie. Hvis du vil bruge slik, placere en håndfuld i en plastik eller papirpose og knuse med din hammer. Drys Mint slik omkring områder i hjem eller haven, der har problemer med mus. Hvis du vil bruge den æteriske olie, mix 2 kopper vand, 30 dråber af pebermynte æterisk olie og 1 tsk opvaskemiddel i en sprayflaske. Spray blandingen i nærheden af hjemmet eller på græsplænen. Opvaskesæbe vil give ekstra klistrede til blandingen, som gør det muligt at bo i sted længere. Gentag efter behov når pebermynte duft forsvinder.

Chilipebre

Chilipebre har også en stærk lugt, der afskrækker mus uden at forårsage skade. Du kan bruge friske peberfrugter, peber flager eller pulveriseret peber. Skær et par hot peber i små bidder og kaste rundt udendørs landskabspleje. Drys peber flager eller pulver rundt i hjemmet, eller gøre en spray flaske blanding. Kombiner 2 kopper varmt vand, 1 tsk opvaskemiddel og 2 tbsp. af en stærk cayenne eller chili peber. Spray blandingen i nærheden af hjemmet eller på græsplænen og gentage, når lugt forsvinder.

Tabasco Sauce

Tabasco sauce er typisk betragtes som en måde at tilføje en krydret kick til din kyllingevinger, men det er faktisk en naturlig mus afskrækkende samt. Drys flasken rundt udendørs områder, som du har problemer med, eller bland en indendørs spray ved at blande 2 kopper varmt vand, 1 tsk opvaskemiddel og 2 tsk Tabasco sauce i en sprayflaske. Spray blandingen rundt i hjemmet og gentage, når lugten er ikke længere til stede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com