Sikreste bærbare elektriske varmeovne

October 7

En transportabel elektrisk varmelegeme (også kendt som en plads varmelegeme) bruges til at opvarme en enkelt værelse eller rum når centrale varmeren er utilstrækkelige eller for dyrt at køre. Selv om det amerikanske Department of Energy rapporter, at de fleste bærbare elektriske varmeovne er 1500 Watt, genererer de varme nok til at forårsage skade og skade når ikke drives korrekt. Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission forårsage transportable varmeapparater 25.000 beboelse brande hvert år. Der er visse funktioner til at kigge efter når du køber en bærbar elektrisk varmeapparat til at sikre, at din enhed er blandt de sikreste tilgængelige.

Viser en Underwriters laboratorium etiket

Det amerikanske Department of Energy anbefaler kun købe en bærbar elektrisk varmeapparat med en etiket, Underwriters laboratorium (UL). Et varmelegeme, som er UL-kvalificeret har været igennem testning og opfylder strenge standarder for godkendelse etableret af UL for dens design og ydeevne. Desuden skal produkter med en UL etiketten have visse sikkerhedsfunktioner såsom en snuble switch, som automatisk lukker enhed ud når det bliver slået på sin side.

Kontrollere dets størrelse

Vælg en elektrisk plads varmelegeme passer til den plads, det er brugt i. Oplysninger om anbefalede værelsesstørrelsen til brug med en plads varmelegeme er generelt placeret på siden af boksen, der varmer kommer i. Manuelt leverer også normalt disse oplysninger. Selv en el plads-radiator, som er UL-kvalificeret skal bruges korrekt for at sikre sikkerheden. Det amerikanske Department of Energy fastslår, at alle 1.500-watt bærbare elektriske varmeovne generere den samme mængde varme uanset den fysiske størrelse af enheden.

Har en termostatstyring

Kigge efter en vandvarmeren, der styres indstillet. Denne funktion slukker ovnen når den når den ønskede temperatur, som regulerer temperaturen i rummet og forhindrer overophedning samt beskytter mod enhed antændes fra kontinuerlig brug.

Omfatter en varme overførsel væske

Det amerikanske Department of Energy anbefaler, at købe en bærbar elektrisk varmelegeme der omfatter en varme overførsel væske, som olie. El-varmelegeme opvarmer varme overførsel væske, der producerer varme. Denne form for vandvarmeren leverer en konstant varmekilde og gør det varmer at cykle til og fra mindre ofte.

Bruger en direkte væg Plug-In

Du ønsker en el-radiator, der er sat direkte ind i væggen i stedet for én, der kræver brugen af en forlængerledning. Transportable varmeapparater har en heavy-duty ledning, der opfylder standarderne for brug af enheden, der ikke alle forlængerledninger giver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com