Sikreste myggebalsam for børn

March 11

Sikreste myggebalsam for børn

Myg frastødende kan indeholder skrappe kemikalier, der er skadelige ikke blot for myg og andre insekter men også til bæreren. På grund af dette, kan det være svært at vælge den rigtige insekt frastødende for dine børn. Heldigvis, flere insekt repellenter er designet til at være sikker til brug med såvel børn som forældre uden at forringe effektiviteten af den frastødende.

DEET

DEET (N, N-diethyletheren-meta-toluamide) er en olieagtig kemisk frastødende fundet i flere myggemidler. Dette kemikalie er testet på børn og fundet for at være sikker. Stadig, dette er en kraftfuld kemiske frastødende og kan forårsage skade, hvis for meget er brugt. For små børn, bruge kemiske afskrækningsmidler med kun 30% DEET eller mindre til at sikre sikkerheden. Derudover, undgå at sprøjte DEET på ansigtet eller i områder som hænder hvor børn kan indtage kemiske. Børnesikre DEET repellanter omfatter OFF! og Ben's 30% DEET kryds og myggespray klude. Brug ikke DEET myggebalsam på børn under 2 måneder gammel.

Citronella

I modsætning til DEET og mange andre insektmidler, Citronella olie anses for ikke-giftige af Miljøstyrelsen og indebærer ikke nogen risiko for dyrelivet, miljøet eller børn. Denne olie kommer fra citronella plante (pelargonium citrosum) som blomstrer hvert år anlægget selv bruger olien som et insekt og dyr afskrækkende, og olien er også anvendes i insekt frastødende stearinlys, klude, cremer, geler og spray. Hud så blød af Avon er en populær barn-safe insektrepellent men Off! og Triple Jørgensen insektrepellent også gøre Citronella baseret frastødende produkter.

Sojaolie

Nemlig dem hvem ikke kan lide lugten af citrus, er soy bean oil et andet sikkert alternativ til børn, der har brug for beskyttelse mod myg og andre insekter. Også opført af EPA som en ikke-giftig afvisende, kan dette stof findes som en aktiv ingrediens i flere insektbekæmpende såsom bid Blocker insektrepellent. Faktisk bruger bid Blocker også mad-grade økologiske ingredienser i sine spray, herunder kokosolie og renset vand.

Citron eukalyptus

Citron eukalyptus har en stærk lugt, men det er også kun børnesikre naturligt alternativ, der er blevet godkendt af Centers for Disease Control (CDC) at frastøde West Nile Virus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com