Silkonebaseret eller Caulk: hvilket er bedre for toiletter?

March 1

Silkonebaseret eller Caulk: hvilket er bedre for toiletter?

Hvis du planlægger at styrke eller erstatte et toilet, så skal du anvende en passende fugemasse. Enten silikone og akryl caulk vil forsegle toilet kanter og holde vand fra siver ned under gulvet. Hver har en særlig fordel, at den lave-det-selv-is bør overveje.

Akryl Caulk funktioner

Akryl er det mest populære forbrugerens valg, fordi den har flere anvendelser rundt i huset, ligesom udfylde revner omkring vinduer og døre. Akryl caulk er nyttig for badeværelse projekter som toiletter på grund af hvor nemt det er at bruge og rydde op.

Silikone Caulk funktioner

Silikone caulk er klar og udgør en usynlig seal engang anvendt. Det er ofte anbefales til badeværelse arbejde, fordi det er vandtæt og upåfaldende på flise. Dog kan være meget rodet, silikone, og som omfatter dens lugt.

Funktion

Silikone har en gummiagtig overflade så det hæmmer fugt bedre og holder længere end akryl caulking. Dette ville gøre det den bedste form for caulking til bunden af et toilet på grund af dens evne til at låse enhver form for fugt væk fra gulvet.

Forbehold

Hvis du planlægger at male over caulking, er akryl dit bedste valg. Silikones største styrke, dens vandmodstand, også gør det resistent over for maling. En anden ulempe ved silikone er, at det er vanskeligt at fjerne. Hvis du planlægger at udskifte dit toilet anytime ville akryl være et bedre valg.

Ansøgning

Bruge et mærke af caulk med meldug resistente tilsætningsstoffer specielt designet til badeværelse brug. Begge flader skal være tørre, før enten caulk for at sikre en permanent segl. Hvis den gamle caulk rundt i bunden af toilettet er silikone, vil det skulle være skrabes med et barberblad eller lignende gennemføre før enten nye fugemasse anvendes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com