Simpel kælderen færdigbehandling

June 17

Når husejere overveje Tilføjelser til deres hjem, er kælderen en ofte overset kilde til rummet. I stedet for at tackle en dyre tilsætning eller pebret loftsrum ekspansion, prøve efterbehandling kælderen. Det er meget lettere at afslutte eksisterende rum snarere end bygningen ud. Det er billigere så godt. Grundlæggende er enkel nok for de fleste boligejere at opnå inden for et par dage. Tilføje studs, isolering og gips kan forvandle en dystre kælder til et nyt rum i huset.

Instruktioner

•Få inspektioner og nødvendige byggetilladelser. Hver stat har forskellige lovgivningskrav, så tjek med din lokale bygning tillader office for detaljerne. Godkendelser for el-arbejde og VVS udstedes særskilt fra byggeri tilladelser. Tjekke kælderen for eventuelle tegn på vand eller kondens. Fugtproblemer kan skade hjemmets underliggende struktur og forårsage mug. Hvis fugt eller vand er fundet, løse fugtproblemer med en licenseret professionel. At have isolering forud skårne gør installationen hurtigere og mere effektiv.

•Brug målebånd til at beregne den længde, højde og dybde af kælderen. Skære træ til korrekt størrelse ved hjælp af saven. Træ stykker bør være den samme højde på kældervægge fra top til bund. Tage 2-tommer af 4-tommer træ til at oprette en stud "ramme" for kældervægge. Brug drill at skrue studs flush til væggen med murværk skruer. Typiske stud placering er 16 inches fra hinanden.

•Tag den precut skumisolering boards og lægge dem ud mellem de træramme. Gå langs omkredsen af plads, ved hjælp af isolering lim til at lime isolering på kælder vægge. Lokale isenkræmmere vil skære skum bestyrelsen for et mindre gebyr. Have klar-til-brug paneler på side sparer værdifuld tid.

•Anchor drywall til studs ved hjælp af lange drywall skruer og den elektriske skruetrækker. Drywall paneler bør være centreret oven på de træ studs før boringer. Skrue gips flush til studs på 16-tommer intervaller, den samme afstand mellem studs på en træramme. Brug i puslespillet til at skære omkring elektriske forretninger. Brug gips tape til tape over alle sømme i drywall paneler til at forsegle alle åbninger.

•Applicer drywall tætningsmasse over tapede områder. Brug stoffet til at dække eventuelle mangler eller huller i tynde lag. Give stof til tørre. Brug fine sandkorn sandpapir til at slibe overfladen af stoffet og vægge. Anvende en tynd stribe af caulking omkring Vinduer, stikdåser og gulvbelægning. Tillad caulk tørre, før du installerer ønskede gulvbelægning.

Tips & advarsler

  • Bruge bærbare belysning under arbejdet til at tilføje lysstyrke til mørke kældre.
  • Tilføje en frakke af farverige maling til væggene, hvis det ønskes.
  • Sørg for der er tilstrækkelig ventilation når anvende caulk og isolering klæbemiddel.
  • Kontroller for at sikre skum har bestyrelsen isolering en r-værdi, der opfylder bygningsreglementer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com