Simpel kælderen ideer

March 20

I fortiden var kældre intet mere end steder at gemme julepynt og apparater som frysere. Men gennem årene mange kældre er blevet noget mere. Boligejere behøver mere boligareal men ude af stand eller uvillige til at tilføje til deres hjem vælger at isolere og afslutte deres kældre, gøre dem til rekreative værelser, hjem teatre, ekstra soveværelser eller spille værelser. Husejere bør altid have deres kældre, kontrolleres for fugt, skimmelsvamp og utætte fundamentet før remodellering, som et solidt grundlag eliminerer problemer nede ad vejen.

Vægge

Hvis en kælder har cement eller solid, isolerede vægge, er alle en boligejer skal gøre maling. Cement vægge er let forklædt med maleteknikker som tør børstning. Tør børstning indebærer at vælge tre forskellige farver maling---helst tre nuancer af den samme nuance--- og børste dem alle på væggen i sektioner. En tør pensel hjælper med at blande farver sammen for at skabe en marmoreret look. Boligejere kan også bruge stencils på cement vægge til at give udseendet af tapet. De behøver kun nogle satin maling og en stor væg stencil; store indiske flower design arbejde godt i striber som gør brede striber, selv. Striber i samme farve men med skiftevis flad og satin finish kan tilføje glam til et værelse. Et tykt lag primer nedenunder disse teknikker hjælper forklædning tekstur fra ujævnheder eller gipsvæg sømme.

Gulvbelægning

Stedet for at forsøge at installere hårdttræ gulv eller væg til væg-tæpper i kældre, som er notorisk fugtig, bør husejere prøve enklere valgmuligheder. En nem mulighed er gulv maling. Gulv maling kommer i så mange farver som væg maling, giver mulighed for tusindvis af muligheder. Det er muligt at dække gulvet i en enkelt farve eller oprette en flisebelagt udseendet af maleriet forskellige farvede firkanter eller en mosaik på gulvet. En smuk broget gulvet ville ser rart, også. Område tæpper kan tilføje så meget varme som almindelige tæpper; bare sørg for at overholde tæppe isolering til bunden af hver tæppe. Klæbrig gummi patches kan også hjælpe, holdt tæpper fra glidende.

Møbler

Da kældre sidder under jorden, de har tendens til at have en køligere temperatur end resten af huset, især om sommeren. Mens dette kan være et stort plus i varmt vejr, centrale klimaanlæg kan gøre en kælder køler som nødvendigt. En fantastisk måde at tilføje varme til kældre er af boligtekstiler dem med overstuffed møbler. Loppetjans, ruskind sofaer og stole kramme familie medlemmer og besøgende og hjælpe med at holde dem varme, mens de nyder spille brætspil eller se film. En robust bord til at holde TV sammen med et par borde og et lavt sofabord kan fuldføre en kælder møbler sæt, og handy boligejere kan nemt refinish brugte varer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com