Sjov anvendelser af bambus

May 13

Bambus er en robust og hurtig-voksende plante, der giver en række produkter i brug i dag. Mens træ fra bambus plante er almindeligt anvendt, ligesom andre træsorter, at gøre gulve og stole, bambus er mere alsidige end mange andre typer af træ på grund af dens bløde men robust struktur. Faktisk har flere anvendelsesmuligheder for bambus er både praktisk og sjovt at konstruere.

Insekt bur

Børn af gamle kinesiske og japanske royalty spillede med bambus insekt bure i århundreder. Gøre en bambus insekt bur ved at skære længder af bambus og binde dem sammen med threading sejlgarn omkring deres kanter. Du kan også bruge lim til at holde sammen bambus stilke. Derefter blot fælde et insekt som en cricket og lytte til behagelig lyd.

Kites

Bambus er en let og fleksibel træ, der tilpasser sig skiftende trykforholdene, bøjning i stedet for fastgørelse. Dette gør bambus en optimal træ for at gøre kites. I virkeligheden, er bambus en af de traditionelle woods hvorfra kites blev foretaget. Oprette en kasseform ved threading sejlgarn gennem hullerne i bambus eller foretage en cross ved at binde længder af bambus sammen i en vinkel. Så dække med letvægts bomuld eller nylon klud.

Telte

Bambus er også et godt materiale til at lave telte på grund af dens let og hule natur. Derudover bambus er fleksible og vil ikke bryde når sat op mod kraftig vind eller barske vejr. Gøre en bambus telt ved threading sejlgarn gennem hule centrum af bambus stænger og dækker dem med en vandtæt stof som nylon.

Billedrammer

Bambus billedrammer låne en luft af rustik og traditionelle til ethvert hjem decor. Disse rammer kan laves i alle størrelser simpelthen ved at deltage i fire længder af bambus sammen. Tilføjer små beslag, som Z montering klip gør det muligt at indsætte billedet uden at bruge en lim til at holde den.

Bambusfløjte

Ud over at være holdbart og fleksibelt, bambus også har en fremragende lyd og kan bruges til at gøre musical instrumenter såsom fløjter. Gøre en bambusfløjte ved at skære en længde af bambus og derefter rydde kanter, hvilket gør dem helt hule. Længden af bambus vil bestemme nøglen med "C" er 590 mm, mens "D" mindre er kun 270 mm. Når side hul er ryddet, skal du tune fløjten ved at skære mund hul og finger huller på forskellige længder på fløjte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com