Sjov fakta om Michigan Lily

February 25

Sjov fakta om Michigan Lily

Michigan lily (Lilia michiganense) er en form for ægte lilje og en wildflower, der er hjemmehørende i USA. Det er en pæreformet, monocot plante og vokser bedst i medium til våde betingelser. Michigan lily er hjemmehørende i Missouri og vokser i sumpet prærier, skoven og våde enge i hele staten. Anlægget er en truede eller truede arter i nogle stater i USA, og er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 8.

Hvad er en ægte Lily?

Pæren er den karakteristiske egenskab ved et sandt lilje, som det består af kødfulde skæl med ingen beskyttende ydre belægning. Ægte liljer er aldrig hvilende og kan behandles som en flerårig plante. Lilje blomster har seks bægerblade og seks støvknapper, eller støvdrager slutter. Michigan lily har en gul-farvet pære, der kan producere forskydninger og Bulblet.

Native Michigan liljer

Michigan liljer der hjemmehørende i nordlige og centrale Nordamerika og Canada. Disse planter kan vokse op til 6 fod høj og har lyse orange blomster i juni, juli og August. Blomsten er let identificeres, fordi det har kronblade at kurve baglæns med mørke pletter på de indvendige overflade. Michigan lily er den eneste indfødte lily med fuldt tilbagekrummede kronblade. I naturen vokser disse liljer generelt i vådområder eller tidligere prairie websteder.

Dyrke Michigan liljer

Michigan liljer kan dyrkes med succes i hjemmet haver og se vidunderlige i sommerhus have grænser. Du skal købe planter fra velrenommerede producenter og ikke blive fristet til at grave op vilde planter. For optimal vækst, forsøge at genskabe de planter naturlige habitat af berigende jord med blad formen til at oprette en let syrlig lerjord. Selvom Michigan liljer tolerere fuld sol, de foretrækker delvis skygge betingelser og har brug for fugtige jordbundsforhold med den nederste del af anlægget i fuld skygge.

Truede eller truede arter

Michigan lily er en truet art i staten New York og kun forekommer naturligt i Monroe og Jefferson amter. I staten Tennessee sker det kun i Anderson County, hvor det er klassificeret som en truet art.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com