Sjov fakta om vilde boghvede

September 13

Vilde boghvede (Polygonum Snerle) er en Sommer-enårig, der vokser uden dyrkning i en række forskellige jordbundsforhold. Det producerer små blomster og frø i midten til slutningen af sommeren. Vilde boghvede hvert år producerer tusindvis af frø og vil vokse næsten overalt, hvilket gør det meget invasiv og hårdt til kontrol.

Frø

Vilde boghvede frø spirer let og vil begynde at vokse i temperaturer fra 35 til 86 grader F. De fleste vilde boghvede stiklinger vokse i foråret og sommeren. Når frøplanter vises, er vækst hurtig. Nye frø er produceret og slip fra fabrikken i sensommeren. Tusindvis af frø lavet af planten hvert år transporteres med vandet, fugle og andre dyr. Vilde boghvede frø kan plantes, og producere planter, op til 20 år efter at de er dannet.

Karakteristika

Vilde boghvede stilke vokse så højt som 8 1/2 fødder og undertiden drej til rødbrune i farven. Bladene er spidse, vokser skiftevis langs stilken, hver 1 til 2 1/2 inches lang. Tynde skeder dække bunden af hvert blad stilk. Blomst klynger, hver blomstre mindre end 1/4 tommer bred, vises langs stilke. Hver blomst, vil som det modnes, producere en frugt, der indeholder en enkelt frø.

Oprindelse og anvendelser

Vilde boghvede er indfødte til Kina, og noget tyder på, det var målrettet dyrket som en fødekilde. Frøene fra domesticerede boghvede plante er undertiden bruges som et korn korn. Boghvede er stadig en fælles gård afgrøde rundt om i verden, men dens vilde slægtning er invasiv i græsplæner, afgrøder og haver. Fugle, gnavere og andre små dyr spise vilde boghvede frø.

Kontrol

Vilde boghvede planter kan blive trukket i hånden, især i vådt jordbundsforhold. Trække vilde boghvede fra jorden, før det har en chance for at frø er en effektiv metode til anlægget. Modne vilde boghvede planter udviser en klatring vækstmønster og vil indhyllingsafstand i nærheden støttestrukturer, der kan gøre dem svære at fjerne ved håndkraft. Vilde boghvede er også kendt som klatring Pileurt, bindweed og cornbind på grund af dens klatring vækst vane.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com