Sjov maleteknikker som udtynding

November 5

Sjov maleteknikker som udtynding

Maleriet er en enkel, men effektiv måde at tilføje dekorative flair og en følelse af kreativitet til dine lofter og vægge. Snarere end blot anvendelsen af flere lag af maling, skal du bruge en af de mange sjove og nemme maleteknikker, såsom udtynding, for at tilføje dimension og tekstur til dit space.

Udtynding

For at bruge teknikken, udtynding, først anvende en base coat til overfladen. Ved hjælp af en anden farve end den underlak, tage en fjer, dyppe fjeren i malingen og let støv fjeren over overfladen. Anvende udtynding efter din stil og smag, bruge så meget eller lidt maling som du ønsker. Du kan tilføje en tredje eller fjerde farve tilføje dimension til overfladen.

Plasticpose

Bruge en simpel plastik købmand taske til at oprette en interessant tekstur til en overflade. Tage en plasticpose og krølle til en kugle. Dyp de rullede op plasticpose i din ønskede maling og anvende på overfladen. Du kan anvende i en cirkulær bevægelse, en bagsiden og tilbage bevægelse eller tryk blot på taske til væggen for en tre-dimensionel struktur. Når du bruger denne metode være sikker på at skrabe malingen fra taske mellem hver ansøgning.

Mottling

Den mottling teknik, også benævnt farve vask, pergament, læder og antikke glasur, resulterer i en blanding af hvirvlende farver, der varierer i intensitet. Du kan bruge den mottling teknik til at oprette subtile teksturer såsom pergament eller mere levende teksturer såsom læder. Den grundlæggende teknik kræver en stor pensel, svamp, klud eller roller at anvende glasur i uregelmæssige sektioner over en fugtig mur. Anvende en beskyttende lak frakke for at fuldføre udseendet.

Pouncing

Den pouncing, eller stippling, teknik er nyttig for blødgøring og blande farver for at skabe ruskind-lignende faux finish. Anvende en base coat til overfladen og lad tørre. Brug en bred pensel til at male 12-tommer-bredbånd på overfladen med top coat farve. Næste, tage en blød børste og "pounce" børste mod væggen gentagne gange indtil konsistensen af børster begynder at dukke op. Fortsætte med at tilføje frakker, indtil du opnår dine ønskede udseende. Skamplet væk eventuelle overskydende maling og lad tørre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com