Sjov soveværelse idéer til drenge

November 28

Et barn er et soveværelse mere end bare et sted at sove; Det er også en sjov-fyldte sted hvor opstår, eventyr og opdagelser er lavet. Hvis du udformer et soveværelse til en dreng, base d & eacute; ru på et tema der interesserer ham og gnister hans nysgerrighed. Dermed vil sikre, at han nyder at tilbringe tid i rummet.

Creepy Crawly Bugs

Hvis din dreng nyder alle ting creepy crawly, overveje at bruge bugs som et tema til at dekorere sit soveværelse. Oprette en fokal væg ved at male en myretue på en af væggene. Male den øverste halvdel af væggen en lys nuance af blå og bruge brun maling til at skabe et billede af en bakke. Brugen stencils og sort maling til at oprette myrer på bakken. Køb falske spider webs fra en part levering butik og hænge dem i hjørnerne af rummet. Sengelinned, brug stoffer, der har billeder af bugs. Ramme billeder af forskellige typer af fejl og hænge dem på væggene. Fyld bogreoler med forskellige bug almanakker. Glem ikke at inkludere en myre gård.

Camping Retreat

Dette er et design for en dreng, der nyder camping og den store udendørs. Hænge overføringsbilleder af træer på grønne eller brune vægge. Møbler lavet af naturlige træ logs giver rummet en rustik look. Bruge flannel sengetøj til sengen. Oprette en unik opholdsområde ved at hænge en hængekøje i hjørnet af lokalet. Han og hans venner vil have det sjovt spiller i et telt på gulvet. Lanterner støbt en varm glød i rummet. Skabe stjernebilleder på loftet med glød i mørke stjerner. På gulvet, lå et overdådigt grønne væg til væg- eller område tæppe.

Rev dit motorer

Dette rum vil appellere til en race bil fanatiker. Male toppen halvdelen vægge en dyb skygge af blå eller rød og langs bunden, kopiere et ternet flag ved at male en sort/hvid ternet print. Indbygger i dette rum vil have det sjovt at foregive, han er en racerkører, når han spiller eller sover i sin race bil seng. Købe en arbejdende nyhed stoplys lampe og hænge det på en væg. Male en høj kommode en skygge af blank rød og tilføje sølv skuffen trækker så det ser ud som en værktøjskasse. Oprette et vindue omhæng med ternede flag. Printe ud og ramme billeder af hans foretrukne race bilister og racerbiler og hænge dem på væggen. Matchbox biler og legetøj race spor vises på væggene hylder dobbelt som dekorationer og legetøj.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com