Sjove ideer til at gøre min Teen værelse Cool

January 13

Personlige rum er meget vigtigt at teenagere, så gøre en lille indsats for at forvandle din teenagers værelse til hans egen retreat, at han finder komfortable og indbydende. Der er masser af måder at gøre din teenagers værelse til en sjov og cool sted at hun vil nyde at tilbringe tid i og underholdende venner.

Farver, mønstre og teksturer

Sæt din teenagers værelse ud over resten af huset ved hjælp af dramatiske farver, mønstre og teksturer. Vælg et tema, der udtrykker din teenager interesser og personlige smag og derefter gøre et par modige valg, når du vælger maling og tekstiler til rummet.

Brug stærke farvekombinationer, sort og sølv, hvis din teenager kan lide en futuristisk look, navy blå med gyldne gule for en himmelsk design, eller dag-glød grønne med hot pink eller orange hvis hun kan lide en vintage 1960 stil. Maling polkaprikker eller striber på væggene. Hvis du ikke male, hænge gardiner i funky farver og mønstre på tværs af en hel væg til en accent væg.

Indarbejde tekstiler med teksturer, såsom rulletobak tæpper, animalsk kunstskind tæpper og puder eller denim sengetøj. Tilføje masser af smide puder i forskellige farver og mønstre. For et strejf af subtile nostalgi, gøre nogle pyntepuder af din egen ud af nogle ting din teenager er vokset, som en gammel peewee fodbold trøje eller ballet tutu.

Har en personlig galleri mur

Teens elsker at udtrykke sig og vise, hvad det er de kan lide. Dette kan medføre nogle problemer i udsmykning, da stemninger, smag og interesser kan ændres hyppigt i de unge år. For at afhjælpe dette, give dem med en væg for selvudfoldelse og til at vise billeder og plakater de elsker så de vil have magt til at ændre det rundt så meget som de kan lide.

Male en væg, eller en stor del af en væg, med flere lag af en metallisk maling. Lad det tørre og derefter male over metallak med to eller tre frakker af tavle maling.

Din teenager vil være i stand til kridt graffiti eget soveværelse væg med farvet kridt, tegne billeder eller skrible meddelelser, der kan slettes, når han ønsker at ændre den. På grund af underuld af magnetiske maling, kan han også hænge billeder og plakater med magneter, og ændre dem når som helst han ønsker.

Oprette et opholdsområde

Der er afsat en hyggekrog for din teenager til at hænge ud læse, spille videospil eller underholdende venner. Bruge en lille område tæppe at visuelt sæt fra hinanden rummet. Omfatte en konsol eller reol til at holde video-spil, bøger eller en CD-afspiller inden for rækkevidde.

Placer nogle ærtepose stole, store overstuffed puder eller video-game stole til din teenager at få komfortable. Placer en lav ende tabel der til en lampe og til at holde en drik, snack eller telefon. Gøre det en afslappende lille krog til at krølle op i og nyde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com