Sjove ideer til en tom væg bag sengen

October 10

Sjove ideer til en tom væg bag sengen

Tænkning i nye ideer til dekorere en blank mur bag en seng kan være udfordrende. Kommer op med et kreativt design, der er sjovt og ikke for almindelige tager tid. Men hvis du har et tema i sindet og vide, om dit design for et barn eller en voksen, kan du komme op med sjove ideer til en blank mur bag en seng.

Mønstre eller udskrifter

Male en blank mur bag en seng med et mønster eller anvende trykte tapet. Nogle sjove ideer er at male diagonal eller diamant-formede striber med to eller flere lyse farver som fuchsia, grøn, gul og blomme, på væggen. Farve blokere gør brug af to eller flere farver maling anvendes til dine vægge i store klumper. For eksempel male den øverste halvdel af din væg i pink og bunden halvdelen i mint grøn. Lodrette eller vandrette striber i to eller flere farver skaber også en sjov soveværelse væg. Vælg tapet med et sjovt print, som prikker, zebra print eller geometrisk print. En anden sjov idé er at anvende tapet med en faux tekstur, såsom tapet, der ligner mursten, træ eller sten.

Glow-in-the-Dark væg

At skabe en glow in the dark væggen bag din seng er sjov, især i et børneværelse. Glow-in-the-dark paint er tilgængelig i forskellige farver, så du kan oprette næsten enhver design på væggen bag din seng. Bortset fra glow-in-the-dark maling, kan du holde glow-in-the-dark decals og klistermærker på din væg, som stjerner, måner, planeter og rumskibe. Oprette en hel galakse bag din væg, som du kan selv fortsætte dit loft.

Vægmaleri

En sjov idé til en væg bag sengen er at male et vægmaleri. Matche vægmaleri til temaet for dit soveværelse. For eksempel, en sports tema kunne have et vægmaleri af en fodboldstadion og en ocean tema kunne have et vægmaleri med en undersøiske scene. En anden idé er at male et vægmaleri, så at rummet ligner det er inde i et cirkustelt, rumskib eller slot. Andre sjove kalkmalerier bag en seng er de berømte skyline af en by, som San Francisco eller Seattle, eller en strand og skyer.

Wall Decor

Male din væg i en solid lys farve som en baggrund til din væg udsmykning. Sjove måder at dekorere med væg udsmykning omfatter hængende en samling af marionet dukker eller stenciling ballet hjemmesko eller en rodeo og cowboy billeder på væggen. Andre stenciling idéer omfatte får hoppe over skyer eller farverige varmluftballoner. For en voksen soveværelse kan du stencilen bogstaver af en mantraor dit yndlingscitat på væggen bag sengen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com