Sjove ideer til maleri dit køkkenbord

October 13

Køkkenbordet kan være et sted du samles med din familie for måltider, nyde en morgen kop kaffe og koble af efter en lang arbejdsdag, men det er et stort stykke af møbler, der kan være almindeligt og lidt af en skamplet for byen. Ændre det op med et par dåser af maling, som kan tage din tabel fra noget du ønsker at dække med sted måtter til noget, du ønsker at vise.

Bountiful Backgammon

Drej din køkkenbordet ind i midten af familie aktivitet ved at male brættet højre ad sin top. Vælg et spil, der ville være let at male som backgammon, som spilles på en rektangel-formet bord med 24 trekant figurer opdelt i fire kvadranter. For at gøre bestyrelsen du har brug for bare to maling farver (eller bruge tabellens oprindelige farve som én farve af farver). Male bordplade og lad tørre, derefter skæres trekant figurer ud af afdækningstape og sted i position. Male bordet igen, Lad tørre, skrælle tape til at afsløre trekanter nedenfor og begynde udfordrende familiemedlemmer til en match. Andre plader, der egner sig til enkle køkkenbordet maleri omfatter skak og Dam, som også kræver bare to maling farver og en lineal til at markere ud i firkanter.

Alle hænder på dæk

Mange forældre spore deres børns vækst med en væg diagram, hvor de markerer off deres barns højde hver måned eller år, viser, hvor meget væksten har fundet sted. I stedet for at fokusere på højde, vende tabeller og holde styr på dine børns hænder ved at male dem i et vægmaleri på dit køkkenbord. Hæld malingen i paptallerkener og har dit barn forsigtigt Tryk på en af sine hænder ind i paint, så fast tryk hånd på køkkenbordet, efterlod en hånd Udskriv. Bruge en anden farve for hver hånd, og forskellige farver for hvert familiemedlem. Gøre flere håndaftryk omkring grænsen af tabellen eller blot en for hver hånd om året, forlader plads til en årlig maleri ceremoni at vise forskellen i hånd størrelse over tid. Holde en vask klud, vand og børnevenlige sæbe på side at hurtigt vaske malingen ud børns hænder, før de tager ud og begynde at forlade prints andetsteds omkring dit hjem.

Stor Graffiti

For et køkkenbord Lad maleri aktivitet med ingen regler og ingen forskrifter, din kreativitet løbe gratis med graffiti. Graffiti kan tænkes at være noget set på væggene i byernes centrum, men den kunstneriske proces går tilbage til oldtidens Rom. Selv egyptiske hieroglyffer kunne betragtes som graffiti, kunst af Skriften på væggene. Tage din tabel og hoved udenfor med et par dåser med spraymaling. Spray dit efternavn, et design, et yndlingscitat, en tegneseriefigur eller bare en abstrakt design i en disposition med en sort maling, derefter udfylde det med noget neon lys. Graffitis skønhed er, at du ikke kan rode op; du følger ikke nogen retningslinjer og kan gøre din tabel være som grynet eller smukke, som du ønsker det skal være. Med en graffiti køkkenbord maleri alt udenfor linjerne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com