Sjove ideer til Redoing dit værelse

January 29

Dit soveværelse er din personlige rum. Hvis du deler dit hjem, kan soveværelset være det eneste sted, hvor du helt kan udtrykke dine egne præferencer og smag. Det er ikke nødvendigt at følge den professionelle dekoratører regler, når du udformer dette privat sted; de eneste kriterier til at overveje er, om du finder et element, farverige, smukke eller morsomt. Lysne op din personlige tilbagetog ved at holde sjov i tankerne, når du redoing din plads.

Børn

De fleste børn har meget klare idéer om, hvad perfekt soveværelset ligner. Rådføre sig med beboeren, før du starter projektet, og derefter designe rum efter hans personlighed. Male en flad væg med tavle maling og hænge en spand fyldt med farvet kridt til en spirende kunstner. Spray en køjeseng brandbil rød og installere en messing "brandmand pole" for hurtig afstigning fra den øverste køje. Ansætte en vægmaleri kunstner til at oprette en ydre rum scene på alle fire vægge og derefter udvælge nogle galakser i fosforescerende maling til en natlig glød.

Teenagere

Teenagere er ofte ivrig efter at have mere voksen værelser samtidig være fast besluttet på, at deres private omgivelser afspejler deres personlighed. Tilføje en levende nuance af en signatur farve til en accent væg - eller til alle fire vægge. Hænge netting fra midten af rummet og drapere det på tværs af loftet og ned vægge; hænge strenge af små lys under netting. Bygge en dyb, polstret vinduesplads, der er beklædt med puder og flankeret af reoler til at give en hyggelig oase.

Voksne

Gøre dit soveværelse en oase ved at dekorere det i den stil, der passer til hvor du ønsker at være, uanset hvor du bor. Oprette et strandhus rum med nøgne trægulve, lyse farver og en pagaj fan; Accessorize med muslingeskaller og drivtømmer. Til et medieværelse, male væggene sort og installere mørklægningsgardiner og en wraparound højttaler ordning; centrere et storskærms-TV på væggen står i sengen, med et kabinet under det at holde en DVD-afspiller og spillekonsoller.

Par

Et par soveværelset er centrum for deres forhold, så det bør indeholde munter samt romantiske elementer. Vælg en rig, uventede vægfarve, der appellerer til begge parter. Installer et godt lydsystem til at spille humør musik. Splurge på din version af den perfekte seng, uanset om det er en fire-plakat dryp med en lacy baldakin eller en strømlinet svenske platform seng. Gå all-out, hvis kan du råd til det og tilføje en master badeværelse med en multihead brusebad eller et badekar, der er stor nok til to.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com