Sjove måder at Feng Shui mit soveværelse

October 3

Sjove måder at Feng Shui mit soveværelse

Feng shui er mere end bare en udsmykning stil. Udtrykket "feng shui" betyder "vind og vand" og indebærer arrangement af din plads og placering af indretning at opnå harmoni med omgivelserne hvor du dvæle. Forsøger at feng shui har dit soveværelse ikke resultere i hovedpine og forvirring. Følg et par enkle grundlæggende regler for at gøre processen sjov.

Sengen

Placer din seng med foden mod døren, kendt som "kommando" holdning. Dette fremmer sikkerheden, som du altid kan se døren, når du lyver i sengen. Lederen af din seng bør ikke være i nærheden af et vindue, fordi det giver mulighed for din energi til at blive trukket ud af vinduet. Brug beroligende farvekombinationer for dit sengetøj, blå og grøn, eller blå og brun. Undgå at bruge rummet under din seng som en storage center. I stedet, området under din seng bør være fri for rod at give energi til at flyde frit omkring dig.

Forbindelsen og Balance

Flankere din seng med to runde ende tabeller; barske hjørner bør undgås, fordi de bryder op positiv, harmonisk energi. Hvis du og en partner sove i sengen sammen, balance din afrundet ende sengeborde med matchende lamper og et lige antal elementer på tabellerne, som en lampe, en bog og en plante på hvert bord. At skabe forbindelse og balance i rummet fremmer den fredelige energi at hjælper med at fremme en god nats søvn og afslappet følelse.

Tilføje karakter og Inspiration

Vågn op til naturlige skønhed og inspiration hver morgen til at begynde din dag med en rolig, positiv, energisk ånd. Placere en kommode eller dekorative tabel overfor foden af din seng, så i din linje af synet, når du første vågne op. Dekorere kommode eller bordpladen med en eller to grønne planter, en yndlings kunstværk eller fotografi og et element af vand, såsom en lavvandet vase med Flydelys eller bordplade springvand.

Fjerne stressende rod

Rod i dit soveværelse introducerer negativ energi samtidig reducere strømmen af positive, harmoniske energi. Elektronik, computere og fjernsyn, bør fjernes eller opbevares i et lukket kabinet. Holde closet og badeværelse dørene lukket, så du ikke er mødt med indretning af deres første ting om morgenen eller at huske dem som du falder i søvn. Undgå bunker af bøger og tidsskrifter på sengeborde og placere beskidte vasketøj i en lukket hæmmer når du få undressed. Hvis pladsmangel kræver du at holde flere i dit soveværelse end du ønsker, bruge naturlig vævet kurve med låg til at gemme dine emner og tilføje et andet element af natur til dit soveværelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com