Sjove måder at male et soveværelse til en ung pige

February 12

For en ung pige er en soveværelse mere end et sted at sove. Det er også et legerum, en hule, et sted at underholde venner og et sted at flygte til, når hun ønsker at være alene. Inspirerende soveværelse indretning er nemt at opnå med fantasifulde maleri, og er ikke svært at gøre, hvis du bruger skabeloner eller stencils til at hjælpe med mere komplicerede figurer eller figurer, der kræver nøjagtighed at se godt ud.

Dristige farver

At være fed med farve betyder ikke, du skal gå ultra-skrigende eller overvældende. Hvis en pige yndlingsfarve er levende pink, kan du stadig bruge dette til at male soveværelset, selvom du foretrækker væggene at være i en mere dæmpet skygge. Bruge pulserende pink til detaljer som doorknobs, hængsler, vinduesrammer eller en dado eller billede jernbane. Begrænse stærke farver på væggene af maleri bare den ene væg i den stærke farve til at oprette en accent eller funktion i rummet, mens maleri de resterende vægge i mere dæmpede, supplerende nuancer.

Stencils

Bruger stencils til at male på væggene, kan du oprette indviklede vægmaleri eller frise designs. Vælg et tema til rummet ved at tage inspiration fra en lille piges favorit tegneserie eller TV tegn. Give stencils slotte eller feer en realistisk baggrund ved at male bunden, halvdelen af væg i grøn til at repræsentere græs og den øverste halvdel af væg i blå repræsenterer himlen. Bølger den grønne maling på tværs af væggen for at simulere bakker.

Pletter og striber

Stærke geometriske mønstre, såsom pletter eller striber, malet i lyse farver giver en lille piges værelse en funky og moderne look. Brug en plumb-bob for at finde den sande lodret eller et vaterpas til at finde den ægte vandrette for at oprette nøjagtig striber. Maling på hele væggen den lyseste farve på stribe, derefter placere dekoratører afdækningstape til at markere kanterne af de mørkere striber. Forsigtigt rive malertape mens malingen er stadig våd for en sprød kant til stribe. Gøre en stencil til at male steder ved at skære et cirkelformet hul i et ark byggeri papir. Hold stencilen op til den væg, hvor du ønsker i stedet, så ising maling på væggen gennem hullet ved hjælp af enten en svamp eller en stencil pensel.

Lofter

Lofter er ofte overset, men er en lige så vigtig del af indretningen. Slå et almindeligt hvidt loft i en sommer himmel ved første male det i en lyseblå, derefter bruge en svamp til forsigtigt DUP på hvid maling til at repræsentere skyer. For en nattehimmel, først male loftet i en dyb blå, og derefter male på Naalestik hvid maling som stjerner, og Tilføj en halvmåne som prikken over i'et.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com