Sjove måder at Redo din Teen soveværelse

December 24

Sjove måder at Redo din Teen soveværelse

Din teenager har sandsynligvis vokset sød tema soveværelset du oprindeligt oprettede. Redo soveværelse på en sjov måde, der fanger teenagers personlighed, interesser og nyfundne modenhed. Omfatte din teenagers foretrukne farver og billeder samtidig give et værelse, der er funktionelle og opfylder hendes behov på dette tidspunkt i hendes liv.

Vægge

Male væggene i en lyse, levende farver, der supplerer tema i rummet. Udpege den ene væg til din teen og venner til at male et vægmaleri eller dekorere med graffiti. Male mur med tavle maling, hvis du ønsker mulighed for at slette noget upassende. For sports fanatikere, kan du tilføje et vægmaleri af en basketballbane eller andre vilkår eller havet for en surfer.

Møbler

Vælge møbler, der tilføjer en følelse af sjov samtidig med logiske løsninger på almindelige problemer, som ekstra siddepladser til gæsterne. Oprette en underholdningsområde, hvis teen ofte ure film eller spiller videospil med venner. Ærtepose stole eller instruktør stole er gode muligheder. Oppustelige møbler kommer i en bred vifte af lyse farver og stilarter. Brikkerne kan deflateret og lægge væk når den ikke er i brug, som kan spare plads i et lille soveværelse.

Tekstiler

Vendbar dyner kan give to nye ser i lyse farver eller interessante mønstre. Oprette reversibel dynebetræk for at dække talsmanden for mere variation, hvis din teenager nyder ofte at ændre udseendet af soveværelset. Tilføje gardiner og et tæppe, der supplere resten af rummet. Beaded gardiner kan tilføje en sjov detalje at retro soveværelse, så længe du tilføje en privacy vindue skygge eller skodder nedenunder.

Tilbehør

Accessorize værelse med små detaljer din teenager vil nyde at supplerer temaet for rummet, såsom nye knopper på kommode skuffer. Hænge indrammet plakater af Teenagers foretrukne musik, sport eller filmen berømtheder. Tilføje en stor kork bord eller hænge en tørresnor eller fiskeri linje på tværs af rummet som teen kan klippe billeder. Sort lys, lavalamper eller strenge af nyhed lys er andre muligheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com