Skab alternativer

September 17

Nogle levende områder er begrænset på skabsplads. Derudover er nogle boliger for lille selv at have toiletter. Uanset din situation; Hvis du har brug for skabsplads, kan alternative løsninger hjælpe. Skab alternativer vil have dit tøj og sko pænt organiseret, mens accenting din personlige rum.

Garderobe skab

En garderobe skab kan nemt flytte fra sted til sted. Typisk, det er en enhed med døre og er udstyret med en indvendig stang til at hænge tøj. Nogle garderobe skabe har også justerbare reoler og rummelige skuffer til ekstra lagerplads. Producenter gør garderobe skabe i en bred vifte af størrelser, farver og materialer, herunder komprimeret træ, plast og trægulve.

Døren brystet

En dør brystet ligner en garderobe. Typisk, dørs kister er udstyret med letvægts træ og mindst to mennesker kan flytte den fra sted til sted. Nogle funktioner omfatter én eller to skuffer nederst. Toppen er normalt en stor friarealer egnet til et fjernsyn. Dog kan du hænge tøj i rummet ved at installere en closet stangen.

Klædeskab

Fabrikanterne gør normalt klædeskabe fra solid hårdttræ. Det er ideelt at finde et bestemt sted at placere klædeskab. Det kommer med to indbyggede skuffer ligger nederst. Top tilbyder to swingende døre, at skjuler den justerbare hylder og et indbygget skab rod. De fleste klædeskabe har kroneformen til accent enheden. Nogle klædeskabe er udstyret med tre døre, en plads til sted sko og ekstra skuffer.

Transportabel opbevaring skab

Transportabel opbevaring skabene er enheder, der fungerer som et skab og normalt sidder på hjul, hvilket gør det bekvemt løsøre. Det har plads til at hænge tøj og små komponenter til at holde foldet tøj. Nogle bærbare toiletter har opbevaring til sko og kan holde beskidte vasketøj.

Skab arrangør

Detailbutikker bære en bred vifte af skabet arrangør. Du kan dog finde en organizer med metalstel på hjulet. Den har en lynlås dækning, såsom vinyl eller stof. Derudover er det udstyret metal reoler og talrige skab stænger til at hænge tøj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com