Skab hylde bygning ideer

September 24

Skab hylde bygning ideer

Toiletter tilbyder en begrænset mængde plads til opbevaring af tøj og andre ejendele. Bygge din egen hylder i et skab er én måde at gøre mest muligt ud af ledig plads. For at organisere skab elementer i en detaljeret måde, skal du muligvis hylderne i forskellige højder i et skab opbevaringssystem. Hvis du er fleksibel om udnytter skabet, vil ensartet hylder gøre arbejdet.

Stigen

MarthaStewart.com foreslår en måde at bygge et skab hylde uden at investere i nye byggematerialer. Hvis du har to hylder afstand langt fra hinanden, forbinde dem vandret ved hjælp af en gammel stigen. Du kan afslutte en træ stige med maling.

Denne bygning idé kræver forbindelse træ i hver ende af stigen til træ på hylden flankerende det via monteringsdele. Afhængigt af styrken af stigen og belastningen beregnet til hylden, skal du muligvis at forstærke det med seler. En ladder hylde tilbyder over for opbevaring og plads nedenfor til at hænge tøj fra den stigetrin.

Sko reoler

Du kan frigøre mere gulvplads i et skab, skal du bruge tømmer for at skabe sko cubbies eller hylder med slots til opbevaring af sko. Før du køber træ, tage målinger af sko beregnet til rummet. Dette sikrer, at du har dyb nok cubbies så sko ikke vil holde ud. Eller prøv en alternativ foreslået af designer Mary Danowski på ThisOldHouse.com: installere rollng hylder over eller under tøj stang. Dybere hylder muliggør sko at være gemt to eller tre par dybe.

Skab med hylder

En anden måde at skabe hylder til enhver skab indebærer etablering af et skab fra materialer som træ, plast tømmer, metal eller wallboard. Studere de varer, der opbevares i et skab, såsom en hall skabet, til at bestemme dimensionerne til hylderne. Afslutte kabinettet reoler system ved at tilføje døre. Glasdøre kan du hurtigt se hvad der er indeni. Døre også minimere støv, der ellers har tendens til at indsamle på lagrede emner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com