Skab ideer over trappeopgange

December 18

Skab ideer over trappeopgange

Skabene over en trappeskakt har normalt en skrå gulv, hvilket gør lagring sko eller længere frakker og skjorter, der ville trække på gulvet vanskeligt. Disse toiletter tjener bedst som linned toiletter eller mad pantries, hvor deres skrå gulv er mindre af et problem. Hvis du lider af begrænset skabsplads, dog, og skal bruge et skab over en trappe som en tøj skab, er der et par måder til at maksimere din space.

Sko

Lagring af sko i et skab over en trappe kan være et problem. Skrå ordet betyder, at dine sko er konstant tumlende ud, når du åbner din skabet døren. Ved hjælp af en over-the-door stil klud sko bøjle er--slags med lommer til hver sko--en nem måde at fjerne dette problem. Lægge skoen bøjlen skab i stueetagen og Hæft det sikkert. Hvis du ikke vil sætte hæfteklammer i dit skab gulv direkte, skære et stykke af krydsfiner til at passe på gulvet og Hæft dine sko bøjle til der.

Springe bøjler

De fleste noget, der kan hænges og holdt rynke gratis, kan også holdes rynke gratis, når foldet korrekt. Opbygge gulvet i dit skab til at danne en flad platform, ved hjælp af 2 x 4 tommer bestyrelser og krydsfiner. Placer plast glidende skuffer på platformen og bruge skabet som et gemmested kommode. Du skal muligvis vælge for at bruge en anden skab til din frakker, men for de fleste shirts og bukser en kommode vil gøre fint.

Af bagdøren opbevaring

Glem ikke bagsiden af døren som et sted at opbevare ting. En over-the-door tie rack eller bøjle system tilføjer nok plads til en række bånd eller et par skjorter og bukser. Med tabet af plads i et skab over en trappeskakt, skal hver en bid af opbevaringsrum maksimeres. Stick med traditionelle swingende døre i stedet for bi-fold eller skydedøre, for at maksimere døren lagerplads.

Hylde eliminering

Ofte gange, har toiletter over trappeopgange deres rack for bøjler hang i normal højde, og en traditionel skab hylde monteret lige over rack. Hvis du er en smule højere, kan du sandsynligvis fjerne hylden og hæve bøjle rack et par inches og stadig være i stand til nemt nå dit tøj. Dette giver dig mere plads mellem tandstangen og gulv, og kunne bare være alt hvad du behøver at holde længere frakker og klæder fra at trække på gulvet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com