Skab ideer til gamle huse

July 25

Skab ideer til gamle huse

Toiletter var ikke en prioritet i ældre huse, fordi de fleste mennesker ikke kunne råd til at fylde skabe den måde, vi gør i dag, som forklaret af Star håndværk Custom byggere. Resultatet er, at folk, der bor i ældre huse har ofte brug for kreative måder til at maksimere den skab plads de har. Afhængigt af hvad du har brug at gemme, kan omlagt et skab i et gammelt hus være så simpelt som at købe forskellige bøjler eller så kompliceret som redesigne den hel skab væg.

Reoler og kabinetter

Problemet med de fleste gamle toiletter er at de ikke var designet til at holde meget mere end grundlæggende tøj--de har ikke de nødvendige reoler til at holde ting som sko eller håndklæder, forlader meget af den closet vægplads spildt. Har Tømrer installere nogle hylder ovenfor og nedenfor gardinstang. Hvis dette er for pebret, kan du få simpel metal reoler i hjem forbedring butikker at skruer direkte ind i væggen.

Anden beklædning Bar

Hvis du ved, du skal bruge skabet for tøj i stedet for generelle opbevaring, er en enkel rettelse at installere et andet tøj stang. Dette kan betyde du nødt til at hæve den første rod, hvilket igen kan betyde at hæve hylde over den primære rod. Dette er ikke en ideel løsning til kvinder med masser af lange kjoler, men det kan passe en børns closet godt. Alternativt, kan du forbedre din hængende plads ved hjælp af en sammenklappelig bøjle system. Disse bjælkesko krog til hinanden, så du kan gemme flere tøj lodret.

Utility opbevaring

Nytte (kost) toiletter i gamle huse tendens til at være en rod fordi emner som mops er ikke hængt op korrekt - dvs elementer er skjules i hjørner, hvor de kan falde i stedet for fordeles jævnt omkring skabet. Hvis du ikke bruger skabet til tøj, tage ud tøj stang og tilføje pind bestyrelsen og nogle side hylder. Du kan bruge pløk bestyrelsen at hænge op dine værktøjer og bruge reoler til containere. Midten af skabet vil stadig være fri for ting som din støvsuger.

Garderobe væg

Toiletter i gamle huse er ofte ikke dyb--de henvende ikke sig til den plads, der er afholdt af den moderne walk-in closet. Du kan muligvis gøre en gammel skab til en garderobe væg. Denne idé indebærer installation reoler og supplerende separatorer til den skabsplads. I stedet for en enkelt skabet døren, men skjule du skab indholdet med enkelte døre, mere som et kabinet. Dette forbedrer tilgængeligheden, fordi du er ikke længere begrænset til døråbning bredde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com