Skab muligheder

August 11

Skab muligheder

Typisk mest underudnyttede plads i de fleste huse, toiletter blive depoter for alt fra sko til Sportsforretning. Alle ønsker at skabet organiseret, nyttige og fri for rod, men ønsker ingen at få tid til at rent faktisk gøre rummet mere effektiv og funktionel. Når nærmer sig den skræmmende opgave af rengøring og organisere et skab, sortering gennem alle elementer, smide ud junk, evaluere og justere den nye plads. Når endelig ryddet og organiseret, overveje disse skab muligheder før du foretager en endelig beslutning om at nyligt tilgængelige plads.

Omdanne rummet

Flytte elementerne i et stort skab til en anden lagerområde og bruge skabet som et funktionelt rum for en hobby eller et mindre kontor. Elektrisk strøm kan ikke eksistere så overveje at hyre en kvalificeret elektriker til korrekt installere de nødvendige afsætningsmuligheder for en computer, belysning og endda et tv. Kører en forlængerledning i den nye closet/office fungerer ikke godt og kan indebære andre farer. I mangel af vinduer, overveje at installere hele spektret lys, der simulerer dagslys. Fås i forskellige formater, disse produkter omfatter individuelle pærer, desk lamper og tynd væg-monteret solskin simulatorer.

Skab organisere systemer

De mange forskellige former og metoder til klædeskab organisere systemer omfatter stål, melamin og solid træ konstruktion. Nogle gange vil et simpelt sæt af hylder give ekstra plads til at organisere elementer. Andre gange, kan for meget kram kræve brug af en kompleks organisatorisk system. Professionel plads consultants give nyttige muligheder og råd til at organisere et skab. De fleste hjem forbedring butikker fører et bredt udvalg af gør det selv-skab og plads organisere komponenter.

Pladsbesparende indstillinger

Måske du har brug for nogle ekstra plads, eller du har brug at gøre bedre brug af den ledige plads i dit skab. Overvej at installere pull ned skab stænger. Fås i 18 - 48 tommer længder, disse tøj stænger trække ned for at tillade adgang, så skubbe af vejen. Et skab tøj hæmmer kan være skjult inde i en hylde område og slide out for nem adgang spare en masse plads og unødvendige rod. Til opbevaring af smykker, overveje en stor låsning træ smykker kabinet. Dette lavvandede kabinet passer ind i en eksisterende mur og har en fuld længde spejl på døren.

Smart skab arrangørerne

I et mindre skab synes manglen plads for lille til en enkelt stol. En stol kammertjener stå giver den perfekte løsning for komfortable siddepladser, mens du lægger på din strømper og sko. Du kan også hænge tøj på ryggen bøjlen og gemme elementer i dyb opbevaring skuffe under stol sæde. For at frigøre ekstra skabsplads, kombinere brugen af vakuum tasker til langtidsopbevaring af sæsonvarer med under-seng plast eller træ opbevaring arrangørerne. Endelig, den fælles stående sko rack er fortsat en af de smarteste skab muligheder for at organisere sko let vises i en lodret stablet mønster.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com