Skab plads løsninger

May 15

Skab plads løsninger

Skabene kan tjene som den vigtigste kilde til opbevaring af din husstand varer. Hvis du har et skab i dit hjem, der ikke er specielt rummelig, er der et par ting du kan gøre for at maksimere plads til at give opbevaring og indeholder rod.

Bestemme dit formål

Hvis du har flere toiletter, skal du tildele et bestemt formål til hver. For eksempel, afsættes den lille skab i foyeren eller gangen til boliger gæsternes jakker og tørklæder, når de kommer på besøg, og skab tættest på bathroom(s) bør tjene som lagringsområde for vaskeklude og håndklæder. Hall toiletter i nærheden af soveværelser er gode til opbevaring af sengetøj. Toiletter, der er små og slim er gode til opbevaring af lange frakker og kjoler. Skabene, der er små, endnu er bredt, gode til opbevaring kasser.

Tilbehør, der organiserer

Kasser, siloer og kurve indeholder pænt elementer som bælter og punge, mens udlån et strejf af stil. Bruge klart placeringer, hvis du foretrækker at se indholdet. Stack din opbevaringsbeholdere på hylderne, eller stable dem på gulvet, hvis det er nødvendigt.

Rullende tøj stativer

Walk-in closets kan ofte rumme en bølgende tøj rack til at give en anden stang til at hænge tøj. Rack kan rulles ind i dit værelse til at frigøre plads for at få adgang til den faste rack i skabet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com