Skadedyr af Magnolia

February 18

Skadedyr af Magnolia

Magnolias er træer eller store buske hjemmehørende i det østlige Amerika og Østasien, typisk værdsat for prangende og duftende blomster, blade og form. Selv om de fleste magnolia arter har færre skadedyr end mange andre prydtræer og buske, kan de stadig lider af angreb af skalaer, bladlus, larver, Udvisningshamre og andre skadedyr.

Magnolia skalaer

Magnolia skala, "Neolecanium cornuparvum," er temmelig stor, med kvinder vokser op til 1/2 en tomme i længden. Denne skala er skinnende brown og ofte dækket med et hvidt voks. Magnolia skalaer brug sugende mouthparts at fodre på plante sap, hvilket medfører en svækkelse af grene og kviste. Disse skalaer også retard væksten og skade blad udvikling. Skalaerne udskiller honningdug, som tiltrækker sort, grimme sodede skimmel. Grundigt undersøge planter inden du køber dem for at sikre de er fri for skala. En infestation kan behandles med en anvendelse af gartneri olie i sensommeren, hvilende olier i sent efterår eller tidlige forår eller med insekticider i sensommeren.

Thrips

Thrips er bittesmå insekter med frynsede vinger. Disse skadedyr varierer i farve og typisk feed inde knopper eller furled blade, forårsage misfarvning eller forvrængning af plantevæv og efterlader sorte specs omkring beskadigede blade overflader. Sund magnolia planter tåle let skader fra thrips. Brug ordentlig kulturel praksis, og om nødvendigt anvende en smal-range olie.

Larver/blad ruller

Magnolier kan være vært for en række caterpillar arter, afhængigt af lokationen magnolia. Leafrollers bruger en strop til at folde et blad til sikkert foder på indersiden. nogle larver foder mere åbent. Disse skadedyr tygge huller i eller langs kanten af bladene og kan forårsage en lille mængde af blade til brun, men er typisk ikke alvorlig nok til at berettige kontrol. Hvis anlægget er små og håndterbare, beskære ud og bortskaffe stærkt angrebne dele. Brug ordentlig kulturelle praksis at opretholde gode træ sundhed, og hvis caterpillar ikke er et blad roller, anvende en spray af BT bakterier.

Udvisningshamre

Selv om arter varierer meget mellem lokationer, angribe flere Udvisningshamre, herunder sort kvist, magnolia og fersken træ Udvisningshamre magnolier. Udvisningshamre typisk udgør ikke nogen trussel for sunde planter, men allerede understregede træer kan lide alvorlig skade. Voksne hunner lægger æg på barken af stressede træer--hvor æggene derefter udklækkes, bore ind i cambium lag og ofte bælte og dræbe træet inden for et par uger. Bevare træet sundhed og straks fjerne og ødelægge angrebne træ.

Bladlus

Bladlus er små insekter findes i en række farver, der generelt feed i tætte grupper. Denne skadeorganisme suger saft fra magnolia blade og udskiller klæbrig, søde honningdug stof. Lavt antal bladlus forårsage sjældent skader på træer, men store mængder kan forårsage blad gulfarvning og forvrængning. Adresse bladlus, bruge ordentlig kulturelle praksis, sikre bladlus rovdyr som lacewings, snyltehvepse og lady biller er til stede, og om nødvendigt grundigt anvender en insekticid sæbe, neem olie eller en smal-range olie.

Yderligere potentielle skadedyr

Flere andre skadedyr kan angribe magnolias--herunder en række bløde, pansrede og cottony pude skalaer ofte præsentere kun inden for specifikke områder, hoplia Bille, nematoder og mealybugs. Spørg din lokale udvidelse service til at afgøre hvilke skadedyr er mest udbredte i et område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com