Skadedyr af pæretræer

November 3

Skadedyr af pæretræer

Voksende din egen frugt derhjemme tager en betydelig investering af tid og kræfter. Sikkert mening ingen at spilde den tid og kræfter ved at lade insekter at skade din frugttræ udbytte. Insekter kan altid styres gennem effektive forebyggende foranstaltninger, den første og vigtigste er at lære de mest almindelige skadedyr tilbøjelige til at angribe din frugttræ, så du kan identificere en infestation i din pæretræer og fjerne angreb.

Codling møl

Møl er bane af eksistensen af mange frugttræ avlere, især dem, der dyrker pærer og æbler. I virkeligheden, når folk taler om rådne æbler, er stadiet larve af codling moth (Cydia pomonella) normalt "orm" pågældende. Codling møl, der påvirker æbler, pærer, paradisæbler og andre frugttræer reproducere tre gange i hele vækstsæsonen; Når møl larver vokse fra æg til larver, bore larver gennem frugt og andre dele af pæretræ. Efter kedeligt deres vej ud af frugten, søge larver tilflugt i andre dele af træ til forpupper til voksne møl form.

Pære Psylla

Pære psylla (Cacopsylla pyricola) er et lille insekt, svarende til en bladlus, som udskiller honningdug, som det rejser på tværs af forskellige dele af træets anatomi. Hvis en psylla angreb ikke kontrolleres effektivt, kan det alvorligt mindske sundhed og styrke af pæretræ over hinanden følgende generationer. Producenterne bør undgå at behandle en psylla angreb med insekticider, da psylla er meget modstandsdygtige over for pesticidet kemikalier, der er godkendt til brug på dem alle. Pesticider dræbe også ofte psylla rovdyr, der kan tjene som en naturlig og mere effektive midler til psylla kontrol.

Apple maddike

Maddike af apple fly (Rhagoletis pomonella) kan forårsage omfattende fodring skader pære og andre frugttræer. Maddiker tunnel gennem frugt og forlade mørke striber på deres vej; disse striber er den de fleste kontrollampe symptom på en apple maddike infestation. Fodring skader af maddiker kan også forlade pærer mere tilbøjelige til fordærv. Apple maddike er sådan en omsiggribende skadedyr af pæretræer at naturlige metoder såsom klistret røde kugler lavet til at ligne æbler, undertiden kaldet "super æbler," er blevet udviklet netop til styring af denne skadeorganisme.

Andre pære træ skadedyr

Ud over de allerede diskuteret, er pæretræer også almindeligt generet af blomme curculio, spider mider, eriophyid mider, skalaer, bladlus, pære sneglene/pære sawflies, hvid apple leafhopper og en hel kategori af arter kendt som "catfacing insekter" på grund af deres tendens til at forårsage "catfacing" fodring skader til frugter. De arter, der er mere tilbøjelige til at angribe din pæretræer er stærkt afhængige af det geografiske område, hvor du vokser dem, så Forespørg på lokale Universitet konsulenttjenester eller, når du køber din pæretræer, spørge om tilgængeligheden af naturligt insektresistente varietals af pæretræ.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com