Skadedyr fjernelse af bier fra et hus

October 18

Honningbier spiller en vigtig rolle i bestøvningen, og de giver os med honning. Men når de beslutter at tage ophold inden for murene af et hus, de kan blive et irritationsmoment. Hvis indgangen til reden er i nærheden af menneskelige eller pet trafik bliver de farlige gener, som de kan stikke for at forsvare deres territorium.

Forsigtighed

Bi hive fjernelse fra væggene i dit hus er en farlig virksomhed, og du bør kontakte en professionel bee fjernelse service eller biavler i dit område for at gøre arbejdet. Biavler kan muligvis fjerne kolonien uden at dræbe bier, en vigtig overvejelse på grund af det faldende antal honningbier forårsaget af koloni sammenbrud disorder.

Uanset hvilken måde du beslutter dig at fjerne bierne, beskytte dig selv ved at bære bee-resistente tøj, et slør og handsker til at arbejde med bier. Gennemføre bee fjernelse under en tid, hvor ingen mennesker eller kæledyr vil være i nærheden.

Fjernelse af pesticider

Bestemme størrelsen af bikuben ved at lytte til bee aktivitet. Tryk let på væggen med en skruetrækker eller en hammer til at øge den summende fra hiven, derefter flytte udad indtil den summende støj mindskes drastisk eller bliver dæmpet Bestem kanten af reden.

Hvis bi koloni har kun været inde i strukturen for en dag eller så, indsprøjtes et pesticid for bier i hullet. Bier vil ikke har haft tid til at bygge meget kam eller gemme meget honning på dette punkt, så fjernelse og oprydning vil være en smule nemmere. Hvis du ikke fjerner bier fra hulrummet, forvente en dårlig lugt i nærheden af reden for flere uger som bier forfald.

Hvis bierne har været i residence i mere end et par dage, vil fjernelse være vanskeligere. På dette tidspunkt kan bierne har bygget en masse kam og produceret en anselig yngel og lagring af honning. Hvis du dræbe bier med pesticider, men ikke fjerne kammen og honning, det kan tiltrække voks møl, mus og myrer. Kam vil smelte i varmt vejr, som kan forårsage honning til at sive igennem væggen eller loftet og forårsage alvorlige skader.

For at undgå disse problemer, skære en del af væggen for at fjerne alle bier, både døde og levende, sammen med alle de kam og honning. Grundigt krat væggen hulrum med sæbevand. Hvis det er muligt, lade hulrummet åben for et par uger til at tillade tørring og lufte ud af kolonien lugte. Derefter udfylde hulrummet med skum eller glasfiber isolering, erstatte vægsektion, og forsegle alle åbninger som revner og knotholes til at forhindre en anden koloni over reden.

Fjernelse af diffusering

Hvis den ydervæg er stuk, mursten eller cement og den indre væg er utilgængelige, er normal bee fjernelse umuligt. I dette tilfælde, eller hvis du ikke er i en travlt med at slippe af bierne og ønsker at fjerne dem live, kan du bruge en envejs bee fjernelse fælde til trap bierne ud af væggen. Denne procedure er ikke en hurtig metode til bee fjernelse; det vil tage 2-3 måneder, og du skal være omhyggelig med at forsegle hulrummet for at forhindre en anden koloni i at overtage.

En envejs bee fjernelse fælde er en kegle-formet anordning fremstillet af vindue screening. Fastgør den store ende over indgangen til primære koloni og forsegle alle andre revner og huller, der kunne give indgang. Placer en kommerciel hive krop med en ny bidronningen på en platform lige under fælden med dens åbning så tæt på den primære indgang til bee koloni som muligt. Bier vil være tvunget til at forlade kolonien gennem fælden; ved at vende tilbage til bikuben, de vil flyve til bunden af fælden, hvor indgangen er placeret og vil være i stand til at komme. Til sidst, vil de finde deres vej til den nye hive.

Kontrollér nu og da bierne ikke har fundet en anden vej ind i væggen koloni. Væg koloni vil svække som mere bier gør deres vej til den nye hive. Den gamle dronning er usandsynligt, at forlade sin yngel i den gamle koloni, så når de fleste af bierne har overgået til ny bikuben, indsprøjte en ikke-resterende pesticider eller CO2-i den gamle hulrum til at dræbe dronningen og eventuelle resterende bier. Vær sikker på, at pesticider ikke vil efterlade giftige rester.

Et par dage efter pesticid injektion, fjerne den kegle fælde, men efterlade hiven nye sted at tillade bier til at vende tilbage til den gamle hive og fjerne honning fra det. Når de har fuldført denne opgave, fjerne den nye hive og forsegle alle post websteder til den gamle hive til forhindrer re infestation. Indsprøjtes et ekspanderende skumisolering i hulrummet til yderligere at forhindre en anden sværm tager over.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com