Skadedyr på urter

April 22

Skadedyr på urter

Mange urter frastøder skadedyr, men desværre nogle insekter finde urter uimodståelig. De fleste haver kræver en bred vifte af planter, der tiltrækker gavnlige insekter mens forringe sundhedsskadelige. Det er en Giv og tag situation, når det kommer til enhver have. At ofre nogle planter til overordnede fordel kan forventes. Naturmedicin holde sikkert skadedyr under kontrol så godt.

Bladlus

Bladlus elsker at fodre på unge urt planter ved at suge saften fra blade og stængler. Bladlus er små grønne insekter, at passe ind i anlægget, hvilket gør dem svære at opdage. Søde, klistret restprodukt efterladt af den sugende tiltrækker myrer så hvis myrer er til stede på dine urter, du sikkert har en bladlus problem. Bladlus er ofte født gravid så angreb opstår hurtigt. Sæbe og peber baseret sprays sikkert fjerne bladlus angreb fra naturlægemidler planter.

Toplettet Spider mider

Ikke teknisk insekter, spider mider lethally skade urter ved at fjerne klorofyl. Denne proces igen efterlader gule og de falder af anlægget. Toplettet spider mider reproducere hurtigt og blive modne voksne i 7-21 dage. Der forekommer udbrud under varme og tørre forhold. Spider mider rejse fra plante til plante med den mindste brise. Aggressiv mider, thrips og mariehøns hjælper med at holde Toplettet spider mider til et minimum.

Whiteflies

Adult whiteflies samt deres æg og skæl live på undersiden af bladene. De efterlader et sort sodede mug på den øvre overflade af angrebne blade. Whiteflies sender plant vira til andre planter. Denne skadeorganisme overlever kolde vintre ved at leve på koriander og persille. Foruroligende planter i varmt vejr resulterer i fluer migrere til andre planter til fornyet angreb. Gem dine urter ved plantning tobak, som er mere attraktive for whiteflies end urter.

Gavnlige skadedyr på urter

Plantning hellige urter, som timian, rosmarin og de fleste møntanstalter, tiltrække insekter, der skader andre planter og dermed give en fælde for spider mider og biller. Lacewings forbruge larver, bille larver og bladlus. Plantning bregner evergreens og nektar-rige blomster tiltrække lacewings til din have til at beskytte dine urter. Aggressiv hvepse og fluer bytte om leafhoppers, larver og græshopper. Gulerod, sennep og mynte planter tiltrække dem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com