Skadegørerfrie indfødte Florida planter

June 29

Florida fører nationen i indfødte planter for landdistrikterne og byerne hjem landskabspleje behov, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Når disse planter er placeret i højre del af staten, i passende jordtyper, og givet nødvendigt sol og skygge tilbyder de Florida beboere en skadegørerfri plante oplevelse. Native Florida planter, der er skadedyr-fri omfatter ground Cover, vinstokke og buske.

Jorden dækker

Plant Dichondra, penny græs, i den sydlige del af Florida, hvor jorden er fugtig. Denne stedsegrønne bunddække kræver sollys og vil vokse til en højde af 2 inches. Det kan dog blive en ukrudtsplante skadedyr, hvis ikke placeret i områder, hvor dens vækst kan være begrænset af en naturlig type barriere, som et fortov.

Partridge berry bunddække har brug for fugtige, syre jord og dyrkes bedst i de nordlige og centrale dele af Florida. Hvide blomster vil blomstre i foråret og løvet er stedsegrønt. Denne bunddække vil vokse til en højde mellem 1-2 inches.

Vinstokke

Plante din sydlige honeysuckle vin i enhver type af jord end lys sand jord i Florida. Denne vin vil producere røde blomster i sommer og lever under forhold, hvor det får sollys til delvis skygge. Det er bedst dyrkes i de nordlige og centrale dele af Florida og kan vokse 20 fod høje.

Hvis du søger en vin til brug som en skærm, og du bor i de nordlige og centrale dele af Florida, plante trompet slyngplante, som kan vokse så høje som 50 fødder. Denne orange blomstrende vinstokke vil blomstre fra forår til sommer, behov sollys og kan leve i alle jord typer undtagen alkaliske.

Buske

Native Florida buske kan du bruge i din landskab, der er skadedyr-fri omfatter Adams nål beargrass--en 4-mund-høj busk dækket med hvide blomster i sommer og stedsegrønt løv ellers. Du kan plante denne busk med succes i de tre Florida steder: south Florida, central Florida og nordlige Florida.

Hvis du har brug for en busk til en rock haven, vælge coontie Florida indfødte busk. Men sørg for at din jord er veldrænet først. Denne busk producerer en orange frø i vinter og kan overleve i solbeskinnede områder eller skygge. Coontie busk vokser til 3 fod i højden og kan plantes i nord, syd eller centrale dele af Florida.

Garanti

Der er ingen garanti for, at ethvert anlæg, kan være helt plage-omkostningsfrit. Ordentlig anlæg forvaltning og anvendelse af indfødte planter--med passende jord og betingelser--kan dog sikre en skadegørerfri plante oplevelse er muligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com