Skadelige Bugs i gamle pottemuld

August 2

Skadelige Bugs i gamle pottemuld

Når plantning i krukker, altid bruge sterile pottemuld, helst er nye, som gemt, åbne poser udsat for angreb af skadelige bugs. Brug altid desinficeres gryder og plantageejere og aldrig bruge havejord, siger den have hjælper, en havearbejde pædagogisk hjemmeside.

Myrer

Sort, brun eller rød myrer kan graver sig ned i pottemuld til at bygge deres reder og kolonier, beskadige rødderne og bærer væk frø og stiklinger i processen. Myrer er tiltrukket af bladlus, mealybugs og andre insekter producerer honningdug.

Svamp myg

Svamp myg larver er små hvide orme, der lever i fugtig jord, skadelige mindre rødder. Insektbekæmpelsesmidler spray vil tage sig af myg-lignende modne Myggen, som forårsager anlægget til at miste farve og drop blade.

Tusindben

Tusindben og centipedes generelt skader ikke potteplanter direkte og faktisk kan være gavnlige; men tusindben kan skade planternes rødder, når alt for mange er i jorden, siger S & M udrydde Co

Snegle

Snegle er kødfulde og slimet og varierer fra lys brun til sort. De trives på fugtig jord, fodring på plante blade, blomster, stængler og rødder og deres tilstedeværelse er tydeligt af skinnende stier af slim forlader de bag på deres vej.

Springhaler

Springhaler hopping insekter almindelige om foråret, der kommer ud om natten og er meget svært at se på grund af deres størrelse. De er tiltrukket af fugt og organisk materiale i pottemuld og kan tygge på kimplanter og de blødere dele af en plante nær jordens overflade.

Tips til forebyggelse

Ifølge den have hjælper er drenching jord med insekticid sæbe samt brug af systemiske insekticider en effektiv måde at fjerne skadelige jord bugs og skadedyr. Også isolere den potteplante når bugs har opdaget, at modvirke deres spredning til andre planter og jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com