Skadelige insekter på buske

October 20

Skadelige insekter på buske

Selv om buske gør et fremragende supplement til enhver anlagte værftet, er de også modtagelige for en bred vifte af insekter, der kan forårsage stor skade, herunder død. For at sikre, at dine buske forbliver sund og levende, bør du uddanne dig selv om de forskellige insekter og hvordan man kan forebygge og bekæmpe dem.

Florida voks skalaer

En af de mest skadelige af busk skadedyr er voks skala, som udmærker sig ved den våde udseende voks i forskellige farver på ryggen. Denne skadeorganisme tendens til at angribe holly buske, og det er virkelig ødelæggende, som de angrebne planter typisk vende sort og visne på grund af svamp, der vokser på honningdug produceret af disse insekter. Kontrol er meget vigtigt, og det er afgørende, at du anvender insekticid på det rette tidspunkt med grundig dækning. Selv de bedste applikationer, men forlader ofte skalaer på planter, som fortsætter deres skæmmende arbejde. Naturlige rovdyr kan også være effektiv.

Fald Webworm

Efterår webworm er en grådig arter af caterpillar, der rammer en bred vifte af træer og buske (bortset fra nåletræer). Larverne vises som tomme-lange orme dækket med totter af sort og hvidt hår. Larverne bygge telte rundt blade, som de derefter forbruger, og udvide det telt, indtager stadig flere blade. Selv om skadedyrsangreb ikke er normalt dødelig, kan gentagne invasioner gøre træerne mere modtagelige for andre sygdomme. Du kan styre disse busk skadedyr ved at anvende insekticider, ødelægge blade med æg masserne eller åbning reder give naturlige prædatorer lettere adgang.

Bagworms

Bagworms er en busk parasit, der rammer en bred vifte af dekorative buske og træer. Selv om de ikke er rigelige, kan en infestation være persistente, medmindre du foretage passende kontrolforanstaltninger. Disse busk skadedyr kan defoliate din favorit busk eller et træ og i sidste ende føre til døden, hvis situationen ikke er bragt under kontrol. De er karakteristiske for posen, hvor de gør deres hjem. Den billigste middel til kontrol er at plukke ud tasker og ødelægge dem, selvom du kan også bruge kemiske metoder, hvis du anvender dem straks efter larverne har udklækket og begyndt at fodre.

Telt larver

Disse busk skadedyr kan gøre dit hjem buske meget grimme og forårsage vækst nedsat vækst og manglende vigor. Selvom der findes flere sorter af telt caterpillar, de er alle meget farverige og kan forårsage en stor bladtab på dine buske, hvis de ikke hurtigt bragt under kontrol. Du kan styre disse busk skadedyr ved beskæring kviste, der vises at værten reder, samt sprøjtning insekticider. Du kan også bruge snyltehvepse for at bringe disse busk skadedyr under kontrol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com