Skader forårsaget af termitter i skoven

December 25

Termitter, også kendt som white myrer, er eusocial insekter, der lever i kolonier. En enkelt koloni af termitter kan have flere hundrede til millioner af termitter. De lever hovedsageligt af træ, jord og blade kuld. Omkring anses 10 procent af de 4,000-plus arter som skadedyr, der forårsager alvorlige skader på bygninger, afgrøder og skove. I tropiske og subtropiske områder, kan termitter forårsage en masse skader på skovene.

Termite koloni

En typisk termite koloni består af nymfer, der er semi-modne termitter; arbejdstagere; soldater; og mandlige og kvindelige reproduktive termitter. En koloni kan have mange dronninger, der lægger æg. Kolonien bor normalt under jorden, hvilket gør det svært at opdage en infestation.

Skader forårsaget af termitter skove

Indfødte træer får sjældent hårdt ramt af termitter fordi de har udviklet sig de nødvendige beskyttelsesmekanismer mod de indfødte arter af termitter. Ikke desto mindre nogle mængde af skader opstår og graden af skaden varierer fra region til region. Arter af termitkrigen gør også en forskel i mængden af skader på skovtræer.

Skader forårsaget af termitter skove afhænger af arten af Termit. Alle vækststadierne af et træ kan være beskadiget, men unge og nyplantede eksotiske træer er de mest sårbare. Træer, der vokser i tørke-udsatte områder, har mikrobielle infektioner eller beskadiges på grund af skovbrande er mere modtagelige for termitter end sund skovtræer.

Tørt træ termitter

De lever udelukkende i træ af træer og kommer ikke i kontakt med jorden. Disse termitter angribe de døde grene af skovtræer, men på tidspunkter, de kan også angribe levende grene. Tørt træ termitter betragtes som alvorlige skov skadedyr i fugtigt og tropisk regioner.

Underjordiske termitter

Underjordiske termitter lever under jorden og har tendens til at angribe rodsystem af modne træer i skovene. Gennem rødderne, kan disse termitter også få adgang til andre levende dele af træer, som træstammer og grene. Mens skader på træer ikke er alvorlig, kan det forringe værdien af tømmeret. Også, med en svag rodsystem, træer kan let blive blæst i en storm eller høj hastighed vinde.

Underjordiske termitter tendens til at forårsage mere alvorlige skader på unge træer i tørre og halvtørre regioner. De lever af træer og planter og forhindre spredning af træer, især på steder hvor regeringen tager op skovrejsning programmer. Termitter angribe lige under bunden af stilken og bevæger sig opad. Dette forårsager stammen til at bryde fra rodsystem, fører til død af det unge træ. Når termitter angreb på roden, rødderne er udhulet og forårsage anlægget til at dø. Men når træerne er veletableret, efter en periode på tre til fem år, de har evnen til at modstå termit angreb.

Termitter og tømmer

Træer i skoven, der er fældet for træ bliver modtagelige for termitter i øjeblikket, de er skåret ned. Det er især mærkbar logfilerne begynde udtørring. Selv træer, der var tidligere resistente over for termite angreb bliver mere sårbare, når de er fældet. Når dette træ bruges til bygninger og andre konstruktioner, kan de bliver modtagelige for fremtidige termit angreb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com