Skære glas til vedhæng lys

December 21

Skære glas til vedhæng lys

Glas vedhæng lys kan foretages fra enhver type af glas, så længe belysning fastholdelsesanordningen passer korrekt ind i glas vedhæng, selv. Skære glas til vedhæng lys er en simpel proces men skal ske med de rigtige værktøjer til at forhindre glas fra revner eller brud. Før skære glas til vedhæng lys, skal du samle alle dine forsyninger, herunder den nødvendige sikkerhed ware, for at forhindre skade. Glas-skærende værktøjer kan købes i hjemmet og haven butikker og isenkræmmere.

Værktøjer

Skære glas vedhæng lys kræver glas-skærende værktøjer, der er designet til at forhindre, at glasset bliver beskadiget under crafting processen. Glas-skære knive bruges til at skive linjer-- eller scores--i glasset. Scores er skåret linjer efterladt af glas-skærende værktøj, der tillader glas bryde proper langs sømme. Når glasset er scoret, handsker og flathead tænger hjælpe med at bryde scoren fra hinanden. Glas cutter kan også bruges til at trykke ark af glas gratis fra scorede linje så godt.

Sikkerhed forsyninger

Glas-skæring sikkerhed forsyninger er også nødvendige, når du arbejder med skære glas til vedhæng lys. Sikkerhedsbriller bør bæres for at forhindre skår og chips af glas fra beskadige dine øjne. Handsker bør anvendes til at beskytte hænder og fingre fra skade, såsom rifter, når bryde fra hinanden scores. En fugtig svamp kan bruges til at rydde op i området efter projektet er afsluttet at forhindre små glas skårene fra at blive pustet i lungerne eller bliver indlejret under huden.

Teknik/metode

Der er to metoder til at skære glas til vedhæng lys. Tappe teknik der bruges når du score eller skåret sømmen i glasset og er udført af stående glasset på bordpladen og trykke glas lige til den ene side af linjen scorede. Den anden metode anvender flathead tang til at brække af mindre stykker af glas fra en større sektion. Ligesom med tappe, bør greb af tænger dog relativt tæt på score skåret i glas til en ren pause.

Overvejelser

Glas opskæring er et projekt, der skal kun udfyldes under opsyn af en voksen. Aldrig skåret glas bruger interimistiske værktøjer eller værktøjer ikke specielt er beregnet til at skære glas til at forhindre beskadige glasset eller bliver skadet. Derudover indeholder nogle glas bly partikler, der er giftige ved indånding eller indtagelse. Aldrig spise eller drikke samtidig skære glas og vask hænderne grundigt før du spiser efter arbejde med glas mod glas partikler fra at blive fanget i mad og at blive indtaget.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com