Skal du bruge folie i en gasgrill?

November 2

Grille på en gasgrill er en smule forskellig fra griller på en kulgrill. Varme temperaturer er mere selv over madlavning overflade, der er lidt røg (medmindre du bruge træflis indpakket i folie eller ryger) og, naturligvis, ingen trækul aske til at rydde op. Men der er mange ligheder samt, herunder evnen til at bruge folie.

Funktioner

Gas grill kommer i en lang række forskellige størrelser og spænder fra meget enkle grill til at uddybe Grill med sideborde, opvarmning bakker, brugerdefinerede Køkkengrej, rygere, rotisseries og meget mere.En funktion, evnen til at styre temperaturen mere let, er en af grundene nogle som disse grill bedre end trækul Grill.

Funktion

Folie vil hjælpe indeholder dyppelse og stykker af fødevarer (fisk og rejer, for eksempel) fra slippe ind i grillen. Det betyder sikrere madlavning (ved at undgå utilsigtet brande) og lettere oprydning. Det er også velegnet til indirekte varme madlavning--for fødevarer, der vil brænde eller få for hård Hvis kogt for hurtigt grøntsager f.eks.Hvis din gasgrill ikke har en ryger kasse fastgjort til det, kan du muligvis også bruge folie for rygning--bare placere et par træflis, (der har været dyppet mindst 30 minutter i vand) i folie, forsvarligt indpakket (med undtagelse af et par huller til at lade den røg flugt). Placere den sammen med dit kød til en røget smag.

Tips

Bruge tunge folie, ikke den spinkle tynd folie. De tyndere folier falder let fra hinanden og bits kan falde i grillen hvor de kan ikke være let at få. Tynd folie kan også sidde fast til mad lettere.Tykkere folie blokerer mere varme; Dette er vigtigt, hvis du er madlavning nogle elementer langsomt.

Advarsel

Folien vil blive ekstremt varmt. Ikke røre ved det eller forsøge at fjerne det fra grill med dine bare hænder.

Ifølge weber.com, "Pleje for din Gas Grill," bør du aldrig placerer folie i den nederste skuffe (de tager sigte på dette råd mod Weber grill, men dette gælder for alle gas grill af lignende design). For meget fedt kan forblive dernede på folien og blive en potentiel brandfare.

Overvejelser

Selvom aluminiumsfolie anses for sikkert at bruge for madlavning på disse griller, kan passende anvendelse variere fra mærke til mærke. Kontroller, at du læse instruktionerne for din særlige mærke af grill først.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com