Skal du fjerne en spisestue for at gøre et stort køkken?

November 26

Skal du fjerne en spisestue for at gøre et stort køkken?

Et lille køkken kan gøre forbereder måltider og underholdende gæster svært. Du kan eventuelt udvide dit køkken, men der kunne kræve, at opgive din spisestue. Beslutningen om at udvide dit køkken skal være baseret på flere faktorer, herunder din livsstil samt strukturen i dit hjem.

Strukturelle overvejelser

I nogle tilfælde at fjerne en væg i dit hjem for at skabe et stort åbent rum er ikke muligt. Belastning bærende vægge indeholder kolonner, der er afgørende for at holde taget af dit hjem, så fjerne dem ikke er en mulighed. Før du begynder at planlægge et køkken udvidelsen, ringe i en entreprenør til at evaluere væg mellem køkken og spisestue for strukturelle elementer.

Livsstilsfaktorer

Tænke på måde du og din familie live. Hvis du nyde underholdende ved at holde store, formelle middage, ofrer din spisestue kan ikke være værd et større køkken. På den anden side, hvis din familie ofte congregates i køkkenet, du kan drage fordel af en større plads. Mange familier bruger sjældent deres formelle spisestue, så dette rum ville bedre tjene som en udvidet "fællesrummet" er en del af køkkenet.

Budget spørgsmål

Budgettet er den enkeltfaktor, der kan stoppe enhver remodeling projekt i dens spor. At fjerne en mur og omkonfigurere din køkken kan være en bekostelig bestræbelse. Vurdere hvor mange penge du har til at bruge på dette projekt, og høre en entreprenør og arkitekt for et skøn over, hvor meget det vil koste. Du kan beslutte, at et større køkken ikke er økonomisk muligt.

Kreativ brug af rummet

Opgive din spisestue at have et større køkken kræver lidt kreativitet til at rumme en ny spise plads. Hvis du har en lille familie eller lever alene, er en mulighed at installere et køkken counter bar og give afkald på en mere formel setup. En anden mulighed er at udelade et hjørne af dit køkken til at passe et spisebord eller morgenmad nook. Du kan fjerne spiseplads helt hvis du foretrækker at spise foran fjernsynet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com