Skal du forsegle beton vægge?

July 24

Skal du forsegle beton vægge?

Betonvægge er ikke ligesom rock eller sten. Beton er porøse og vand kan sive gennem væggen og kan endda være fanget inde i vægge, sig især i kældre eller på forsiden af en støttemur med jorden bag det. Denne fanget fugt kan ophobes inde i væggen og havnen skimmel og meldug. Dette er grunden til mange kældre har problemer med skimmel og meldug og har tendens til at lugte muggen. En gennemsnitlig kælder kan lade i mere end 15 gallons af fugt i en enkelt dag lige gennem beton vægge og gulv.

Forsegling

Forsegling vægge og gulve er den bedste måde at undgå alvorlige skader på møbler, tæpper og indbo inde i betonvægge. Sealer du vælger skal være lavet specielt til beton vægge. Latex eller akryl produkter kan dække muren, men trænge ikke godt, er pourous og kan forsegle ud vanddamp, som kan sive gennem beton vægge. Beton forsegling produkter er lavet til vægen op inde pourous betonoverfladen og skabe en dyb forsegling, der går ned i betonen, selv. For at skabe en god dyb tætning, er det derfor vigtigt at forberede overfladen af væg eller gulv korrekt, så en fugemasse kan gøre sit arbejde godt.

Andre fugt Proofing metoder

Plastplader er undertiden lagt bag beton vægge eller under betongulve som en dampspærre. Desværre, disse er normalt punkteret under opførelsen og kan fungere som en fælde for fugt mellem beton og plast. Efter flere år, vil kalk i betonen nedbryde plastik og få det til at smuldre. Plast eller isolering mellem betonvægge og gipsvæg kan oprette en anden fugt fælde, der bør undgås. Selv malet på epoxy eller uretan maling kan holde tilbage fugt et stykke tid, men disse også bryde over tid og tillader fanget fugt, mug og meldug at sive igennem. Dyb gennemtrængende konkret sealer opsuger i hælder af beton og reagerer kemisk med lime og alkali i beton selv at udvide, hærde, bond og forsegle betonen permanent.

Forberedelse af overfladen

Kontroller, at væggene er rene og porøs, så de vil opsuge seal. Det betyder, at fjerne støv, snavs og snavs med en stålbørste. Rene olier, fedt og eventuelle gamle maling ud af væggen. Hvis du har fjernet gamle maling, etch overfladen med saltsyre (Vær sikker på og bære handsker og eye protection). Når du har renset væg, vask ned med klart vand og lad tørre så flygtige kemikalier eller syrer er helt tørret op. Hvis væggen er nyt, bør det grundigt helbredes før du forsegle den. Reparere eventuelle revner inden forsegling.

Hvornår og hvordan at forsegle

Konkret sealer kommer ofte i en proces i to dele. En primer er anvendt først og derefter fugt/vapor barriere fugemasse, ofte i flere lag. Det er bedst at anvende sealer i temperaturer på mellem 40 og 90 grader. Anvendes i tørt vejr og tillader to timer mellem frakker. Når færdig, lad det hærde i 24 timer uforstyrret. Forsegling dine vægge korrekt vil beskytte mod fugt for livet af væggen. Forsegle alle revner, der vises i betonen, sig omgående og du bør ikke have nogen problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com