Skal græsset skal vandes i solen?

March 25

Skal græsset skal vandes i solen?

En udtørret plæne er et tegn på at dit græs kræver opmærksomhed. Har en tyk, er grøn gård af græs let kan indhentes med lidt tid og de rigtige ingredienser. Sollys og vand er den perfekte kombination for sund græssets vækst. Men mængden af vand og hyppigheden af vanding for at opnå et sundt afhænger af flere faktorer.

Når vand græs

Det bedste tidspunkt at vande din græs er før 10:00 am, ifølge Oregons vand-afdelingen. På dette tidspunkt er ikke solen skinner direkte på din græs, forårsager vandet til at fordampe i stedet for at gør det muligt at sive ned i jorden. Selv om vanding din græs om natten er ikke skadelig, kan det fremme svampevækst, da vandet hviler på græs klinger længere end i løbet af formiddagen, når vinden blæser og dage varm forårsager nogle fordampning. En enkel måde at fortælle, hvis din græs skal vandes er at holde en 6 tommer lange skruetrækker eller en pind i jorden. Hvis skruetrækkeren trænger jorden let, behøver du sandsynligvis ikke at vande din græs.

Overvejelser

Din græs kræver 1 til 1 1/2 inches af vand hver uge, afhængig af temperaturen. Til at bestemme, hvor lang tid det tager for at fodre dit græs en tomme af vand med en sprinkler, sæt en spand 6 fod fra din sprinkler og tænde den. Tillad spanden til at fylde med 1 tomme af vand og du holde styr på hvor lang tid det tager. Bruge denne tid til at bestemme hvor lang tid at forlade sprinkler på. Hvis der er regn i prognosen, skære ned på vanding.

Under vanding

Tegn at græsset ikke får tilstrækkelig vand omfatter, men er ikke begrænset til, svage vinger, der ikke dukker op, når trådte på jorden, der er vanskelige at punktere med en skruetrækker eller stick og græs, der stadig er varm, når solen går ned. Hvis din græs viser nogen af disse tegn, vand det oftere. En effektiv metode til vanding græs jævnt er at bruge en stationær sprinkleranlæg.

Overwatering

Tegn på overwatering omfatter poolede områder af vand, vand bobler danner når du træder på din græs, grødet jord og svampevækst. Et andet tegn på overskydende vand er mos eller alger vækst i din græs. Forhindre overwatering af ombøjning ned af sprinklere efter en sund nedbør og sørge for din græsplæne har tilstrækkelig dræning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com