Skal jeg bruge flade eller semi-gloss for et køkken loft?

September 29

Skal jeg bruge flade eller semi-gloss for et køkken loft?

Køkkenet er det hårdeste arbejdsrum i et hus, loftet bliver et træning. Madlavning udgivelser damp og fedt, der knytter sig til nærliggende overflader herunder køkken vægge og lofter. Hvis væggene i køkkenet er malet med en flad maling så de ikke gonna rense godt. Flad maling reducerer synlige defekter i vægge eller lofter, men det skaber ikke en overflade, der kan vaskes nemt. Ofte hvis du vasker en flad væg, du vil fjerne nogle maling. Af denne grund en maling med mere af en finish er et bedre valg.

Flad maling

Flad maling har ingen glans eller overflade. Dette gør flad maling særlig godt for vægge, der er mindre end perfekt. Lys tendens til at hoppe ud uregelmæssigheder i vægflader så maling med en glans afhente problemområder og gøre dem mere synlige. De fleste værelser bør males med flade eller mat maling, der har minimal sheen. Dette vil give den bedste optræden for vægge, der ikke skal rengøres regelmæssigt.

Æggeskal, perle eller Satin

Æggeskal, perle og satin maling har gradvis mere glans end flad og mat maling. Æggeskal vil kræve en primer, når den anvendes på en gipsvæg patch og du bør opbevare en våd kant, når rullende malingen. Æggeskal, perle eller satin kan bruges i køkkenet inden for begrænsninger. Disse malinger har nogle sheen og nogle muligheder for at blive vasket. Disse kan være det bedste valg for ufuldkommen køkken vægge. De vil ikke være så holdbare en halvblank og blank maling.

Halvblank maling

Glans er et ord, der bruges til at beskrive niveauet for glans og mængden af finish, en maling har når det tørrer. Halvblank maling har en stærkere finish end satin og det vil have en blød skinne. Overfladen af maling efter det har tørret er fremragende til at fjerne fedt, fingeraftryk og generel snavs. I hjem med meget aktiv køkkener, der har børn og dyr, halvblank er en fremragende wipable overflade, der vil gøre at holde køkkenet rent meget lettere.

Blank maling

Blank maling er skinnende. Blank maling tørrer nemt og bevarer sin glans over tid, især hvis malingen er en oliebaseret maling. Det er nogle gange svært at få blank maling ser godt, som glansen vil afhente alle ufuldkommenheder i en væg overflade. Generelt kan du bruge blank maling på din trim og en semi-gloss på væggene. Dette giver begge overflader til at se godt og rydde op let.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com