Skal jeg bruge propan til kogeplade komfur?

September 23

Propan kogeplade brændeovne er sikre, når de anvendes korrekt, hvilket gør dem en acceptabel valg for at forberede måltider. Propan er en alternativ energikilde. Det amerikanske Department of Energy bemærker, at propan er en ren-brænding brændsel. For mange mennesker vælger propan over El eller naturgas er et personligt valg. Gas komfurer er din eneste valg, hvis du nyde madlavning over åben ild, men naturgas er ikke tilgængelig i alle kvarterer.

Fordele

Brændere på propan kogeplade brændeovne varme op straks, mens brændere på elektriske ovne har brug for tid til at nå frem til en bestemt temperatur. Propan brændeovne hurtigt justere til lavere temperaturindstillinger samt og kan give mulighed for mere præcise temperaturindstillinger end elektriske cooktops. Fleksibiliteten gør propan brændeovne en favorit af nogle 97 procent af professionelle kokke overvåget af professionelle kokke Association i September 2004. Madlavning viser på byder på TV-kendte kokke ofte kokkene madlavning på åben ild.

Opbevaring

Propangas er gemt i en tank på din ejendom. Bolig opbevaring tanke med henblik på opvarmning og drift apparater har kapaciteter opstiller af 120 til 1000 gallon. Nogle mennesker finder lagertanke grimme; løse det ved at installere den underjordiske tank. Propan levering lastbiler gøre planlagte besøg til at fylde tankene. Processen er enklere med naturgas, som er tilgængelige fra dit forsyningsselskab gennem rør forbundet til dit hus.

Sikkerhed

Propan præsenterer en sikkerhedsrisiko på grund af mulige lækager. Propan utætheder kan føre til eksplosioner og brand. Nogle isenkræmmere sælger propan lækage detektorer, der kan advare dig om problemer. En anden tipoff er at utætte propan lugter som rådne æg. El cooktops er også en brandfare, når mad er efterlades uden opsyn. Elektrisk cooktops er normalt dog ikke modtagelige for eksplosioner.

Overvejelser

At vælge en propan kogeplade giver mening, hvis du allerede bruger propan som største varmekilde. Folk, der har propan i ovne kan også bruge propan til power køleskabe, vandvarmere og pejse. Propan gas virksomheder, der foretager brændstof leverancer kan også give propan-relaterede vedligeholdelse for din kogeplade og andre apparater.

Rådgivning

Shop for en propan kogeplade på en appliance forhandler med speciale i gas intervaller. Spørg sælgeren til at sætte dig i kontakt med andre mennesker, der har købt propan cooktops. Tal med folk du kender til at finde ud af om deres erfaringer med brændeovne. Hvis du ikke allerede bruger propan i dit hus, også kontakte en propan forhandler for at diskutere brændstofudgifter og tank anlæg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com