Skal jeg få en lerkrukke eller en Plastic gryde for en Spider plante?

March 26

Alle planterne vokser bedre i lerpotter, ifølge filtypenavnet North Dakota State University, men gode grunde findes for ved hjælp af plast, herunder tilgængelighed og nem vedligeholdelse. Større lerpotter er dyre og kan nemt bryde. Da spider planter udføre godt, hvis placeret udendørs i sommermånederne, kan plastic Potter være lettere at bære. Du skal være opmærksom at glaserede lerpotter er porøs og fungere mere som plast.

Når du hænger planter

Plastic Potter kan være den bedste valgmulighed for hængende spider planter på grund af den kombinerede vægt af pot, jord og plante, især når vandes. Hvis du har mobilitetsproblemer med, kan let plast være nemmere at arbejde med. Hvis du har en meget veludviklet, lav-hængende spider plante, der skal være forankret på et højt punkt at forhindre det at trække jorden, en plastikbeholder kan være lettere at håndtere og hænge.

Når du har vand problemer

Overveje en lerkrukke, hvis du har root rot problemer, tendens til at kingsize dine planter eller du har en jord, der ikke leverer god dræning. Spider planter udføre godt Hvornår pot-bundet og kan udvikle problemer, når deres miljømæssige forhold ændre, så du ikke kan ønsker at forstyrre jorden omkring planten, indtil du har intet andet valg. Lerpotter kan væge fugt væk fra jorden, lindre fugt, så rødderne ikke behøver at udholde stillestående vand.

Når du observere blad brænde

Enten ler eller plastic Potter vil hjælpe med spider planter, der oplever blad brænde. Blad brænde er forårsaget af fluorid, klor eller salte i vand. Vælg ler gryder for dine planter, og puljen kan drage nogle af salte af vandet og ud gennem potten væggen. Disse salte bliver synlige på ydersiden af potten. Vælg en plastikbeholder, hvis du indsamle regnvand eller skabe en 50-50 destilleret vand-til-tap-vand ratio for at reducere salt niveauer, som planter i plastikpotter har brug for mindre hyppige vanding, som kan spare dig for nogle arbejdskraft eller bekostning. Du bør fjerne salte fra overflader af dine gryder før brug. Sættetid dem i en 10 procent blegemiddel til opløsning i vand i 10 minutter, vask dem i et flydende vaskemiddel og vand ved hjælp af en stålbørste, og derefter skylles og suge krukker i rent vand.

Når du observere brune blade

Plastic Potter er en god mulighed for spider planter, der udvikler brun spids blade. Tør jord fører til denne betingelse, og lerkar har tendens til at miste fugt hurtigere end plastic Potter. Af samme grund er plastic Potter et bedre valg for dem, der foretrækker at vande deres anlæg mindre hyppigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com