Skal jeg holde min køleskab fugtighed på høj eller lav?

April 11

Skal jeg holde min køleskab fugtighed på høj eller lav?

Niveau af fugt i dit køleskab afhænger helt af, hvad du holder i enheden. Nogle fødevarer kræver høje niveauer af fugtighed forbliver frisk, mens andre fødevarer kan være for tidligt forkælet af overskydende fugtighed. Af denne grund er luftfugtighed normalt justerbar i skarpere skuffer de fleste enheder, hvor fugt-følsomme fødevarer forventes at blive gemt.

Ikke-producerer varer

Ting som mælk, æg, ost, krydderier og selv rester, der er blevet kogt og forseglet i lufttætte beholdere behøver ikke fugtighed forbliver frisk. I stedet, disse elementer er afhængige af temperaturen i enheden. Mejeriprodukter og kød skal den koldeste del af køleskabet, som typisk er bag på hylderne og inde i kødet skuffen, mens æg og smør kun kræver moderat steder såsom forsiden af hylderne. De varme steder, der er typiske for døren hylderne er godt for krydderier.

Råvarer og fugtighed

Producere kræver fugtighed skal forblive på peak friskhed for den maksimale mængde tid. Forskellige typer af produkter kræver forskellige niveauer af fugt. For eksempel, løg og hvidløg foretrækker en tør atmosfære, mens bladgrøntsager som salat, root grøntsager såsom turnips og gulerødder og squash og peberfrugter som meget fugtige forhold.

Ethylen

Mange former for råvarer udsender ethylen gas som de modnes. Frugter som æbler, ferskner og tomater er særligt tilbøjelige til disse emissioner. Når andre produkter, herunder kartofler, grønne bønner eller salat, gemmes med ethylen-producerende frugter og grøntsager, er resultatet en hurtig nedslidning af kartofler, grønne bønner og salat, samt eventuelle andre ethylen-følsomme produkter. Af denne grund, er køleskabe normalt udstyret med dobbelte crispers, så du kan adskille din producere.

Indstille din skarpere

De skarpere skuffer kommer ofte med en skyderen justering på dem, med én side med angivelse af flere fugtighed og en med angivelse af mindre. Vel vidende at din salat og root grøntsager behovet for mere, kan du vælge en skuffe og placere sig hen til den højere side for disse varer. Dette lukker udluftning på skuffen så at fugtig luft kan undslippe. Andre skuffen kan bruges til mindre fugtighed, sat, så ventilen er åben, så fugtig luft at undslippe. Nogle produkter bør ikke placeres i køleskabet på alle. Disse elementer omfatter, men er ikke begrænset til mango, bananer, tomater og agurker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com