Skal jeg kontakte min HOA før du kan bygge et hegn?

March 6

Skal jeg kontakte min HOA før du kan bygge et hegn?

Boligejer foreninger (HOAs) beskytte egenskabsværdier i mange kvarterer over hele landet. Det er rollen af HOA til at etablere og gennemføre kvarter standarder på plænepleje, hjem vedligeholdelse og reparation, samt at regulere ydre hjem forbedringer. I mange tilfælde HOAs kræver en boligejer at anmode om tilladelse til at opføre en permanent struktur, og for mange HOAs, dette inkluderer hegn.

HOA restriktioner

Hvert år, din HOA sender en liste over begrænsninger og tilladt praksis for dit nabolag. Før du bygge et nyt hegn langs din ejendom, gennemse dokumentationen fra HOA om hegn. Hvis du har spørgsmål angående politikkerne i HOA, kontakt dem direkte for at få hjælp. Kort sagt, hvis dit nabolag har en HOA, er det sandsynligvis nødvendigt at bede om deres tilladelse til at bygge et hegn. Skal du bygge et hegn uden HOA tilladelse, er HOA i sin ret til fine dig, tage ned hegnet og opkræve dig for nedrivning.

God nabo hegn

Hvis din baghave hegnet vil være et forbindende punkt mellem din værftet og naboens gård, er det ofte et krav om at indgå en aftale med naboen før opbygningen af et hegn. I nogle HOAs opdele naboer omkostningerne ved en ny hegn lige så. I andre HOAs hver nabo er ansvarlig for hans side af hegnet og kan gøre som han behager. Din HOA skitserer alle disse oplysninger for dig i dens vedtægter.

Front Yards vs baggårde

I mange kvarterer har baggårde ikke så mange HOA har pålagt restriktioner som forhaver. For eksempel, tillader nogle HOAs ikke hegn af enhver art placeret i forhaven, mens andre vil lade nogle hegn, hvis boligejer anmoder om tilladelse. I fleste HOA tilfælde er opgradering eller forbedring af en baggård hegnet ikke af øget bekymring, så længe hegnet er svarende til en eksisterende hegn, eller så længe det er inden for rækkevidde af vedtægter for Fællesskabet.

Overvejelser

Nogle kvarterer har ikke en HOA, eller har opløst en forudbestående HOA. Andre kvarterer kan stadig oprette en ny HOA, selv om en tidligere HOA ikke eksisterede. Desuden opbygge en hegn typisk har byen bygning ordinance restriktioner og krav, ud over hvad en HOA kræver eller anmoder om. Check med byen planlægning Kommissionen i dit område for bygningsreglementer, og til at afgøre, om dit nabolag har et nyetableret HOA. Derefter Følg med HOA, hvis det er relevant.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com