Skal jeg lim eller negle når tilføje Molding til trappe slidbaner?

December 25

Skal jeg lim eller negle når tilføje Molding til trappe slidbaner?

Installation af trappen kan være en kompliceret proces, men gør det på den rigtige måde kan give dit hjem en flot dekorative finish. Lister til trappe slidbane overgange er designet til at dække op minut huller og tilføje lidt panache til udseendet af trappen. Når du installerer disse lister til trappe slidbaner, limning eller sømning er de to primære muligheder har du sikkert dem på plads. Eksperter er ikke nødvendigvis enig om, hvilken metode er bedre.

Forberedelse

Uanset om du beslutter dig til lim eller negle din trappe lister, bør du tage tid på forhånd for at forberede molding for installation. Nogle hjem forbedring hjemmesider anbefale både limning og sømning moldings på plads. Hvis du kommer til at negle dem overhovedet, kan predrilling huller til neglene hjælpe dig undgå opdeling eller opsplitning træ. Gulvbelægning levere butik anbefaler placere 2-tommer emballage tape over det område, du har til hensigt at bore og søm. Dette bør holde træet intakt.

Limning

Det er muligt at lime overgang moldings til trappetrin med en industriel klæbestof. Dette er en fordel i tilfælde hvor du kan tilføje hårdttræ gulvbelægning til en eksisterende betonkonstruktion. For eksempel, kan en slab hjem med en hævet område, der har bare et par trapper af beton kræve industriel klæbestof snarere end negle, der ikke kan føres ind i beton. Brug kun nok lim til korrekt dækker undersiden af støbning. For meget, og det kan sive ud fra under lister, når du anvender pres. Veje ned stykker med noget tunge til at sikre, at limen tager til støbning og trappe slidbane.

Sømning

Sømning moldings på plads kan være lige så effektiv som limning, men en kombination af to er mere tilbøjelige til at sikre dem for livet. Under alle omstændigheder brug en brad sømpistol at drive søm ind i lister og undgå opsplitning træ. FloorExpert.com anbefaler at bruge 6d efterbehandling negle.

Tips

Når du installerer trapper og lister, begynder installationen på det øverste trin og arbejde din vej ned. Dette er henstillingen på mange gulve og trapper-relaterede hjemmesider. Mest også anbefale at checke med din kommune til at bestemme lokale bygningsreglementer. Altid sikre, at dine trapper er passende bredde og dybde til at sikre overholdelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com