Skal jeg male en dørkarm i højglans eller semi-gloss?

August 25

Skal jeg male en dørkarm i højglans eller semi-gloss?

Om du vælger at male en dørkarm i højglans eller halvblank maling er dels et spørgsmål om præference. Begge sheens er vaskbart og kan skrubbes ned, når de begynder at vise snavs og skidt--en afgørende overvejelse for en placering forventes at tiltrække så meget røre, især i nærheden dør knop og låse. Træffe en endelig afgørelse baseret på et nærmere kig på din egen situation.

Drama

Den første ting alle bekendtgørelser om højglans maling er dens skinnende glans. Højglans maling afspejler lyset, tilføjer dybde til farve og tiltrækker øjet, undertiden til en meget dramatisk effekt--der kan være præcis hvad du ønsker for din dør område. Det hele afhænger af døren. Døre får masser af lys vil skinne bedste med højglans maling. På negativsiden, vil dette samme glansfuldhed tendens til at fremhæve enhver ufuldkommenhed. Alternativt, halvblank maling er mere afdæmpet og er bedre for døråbninger du ikke ønsker at tiltrække meget varsel.

Holdbarhed

Højglans maling er hårde og chip - og scuff resistente. Disse er vigtige slid faktorer at overveje for front døre og andre high-trafik døråbninger. Udvendige dørkarme kan navnlig billetpris bedre med beskyttende højglans maling. Halvblank maling er også ganske holdbare. Men for de fleste døråbninger, forskellen mellem de to typer maling kan ikke være så væsentlig.

Snavs modstand

Hvis du har børn, er om du kan nemt og ofte rense din dørkarmen en vigtig faktor. Højglans maling er den sværeste overflade og er mest "scrubbable." Passe på ikke at virkelig krat, eller du vil mar den skinnende overflade, hvilket vil være meget mærkbar. Semi-gloss er også vaskbar. Imidlertid anvende mindst to frakker. Brug aldrig en renere eller skrubbe slibesvamp på enten type maling. En svamp eller blød, ren klud og sæbevand er alle, der har krævet.

Mug modstand

Enhver dør område udsat for høje niveauer af fugtighed vil drage fordel af høj-gloss paint, som er mere skimmel - og meldug-resistente end nogen andre sheen niveau. Dørkarme og døre, der vil drage fordel af denne type af ekstra beskyttelse omfatter dem til badeværelser, vaskerum og dampbade, ikke at tale om udendørsbrug af entryways i fugtigt eller regnfulde klima.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com